ordi Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 (edited) ono jes, al ja nekoliko puta ridala za volanom i mogu ti kažem - od tog mož se izgine Edited October 25, 2014 by ordi
ivy Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 (edited) nemanje para ima mnogo manje veze sa kvalitetom zivota u starosti od nemanja duha..dobro i zdravlja..i mislim da su to samo izgovori u mom okruzenju imam bas dosta primera starijih ljudi(70,80) koji idu na zurke,izlete,organizuju proslave,babe idu na frizure,dede udovci se udvaraju i ,,osvajaju,, moj deda se ,,ozenio ponovo u 75toj)..pa sa tih zurki dolaze kuci kasnije od mene..i to sve u Srbiji nekoliko njih idu redovno u Grcku na more,u dubokoj aftersezoni ali idu,svaki put na drugo mesto... to sve zavisi od coveka..i meni su fascinantni koliko volje i snage za zivotom imaju ..a nikoga zivot nije mazio,zivot ko zivot Edited October 25, 2014 by ivy
betty Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 da se sutiram u dupe od srece ako preguram 50 :( ozeni se gli!
Zli Gli Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 ozeni se gli! Hteo dva puta ove godine ali mi jedna rekla da sam manijak a druga da sam matori perverznjak.. jednostavno numem, jbg.
namenski Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Ne znam za seks... Ne znam za ono redovno jelo u isto vreme... Си ти уопште квалификован за тему? Има нешто што знаш, јеботе?
maheem Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Hteo dva puta ove godine ali mi jedna rekla da sam manijak a druga da sam matori perverznjak.. jednostavno numem, jbg. ovde je jedina uvreda to što ti je rekla da si mator
Lord Protector Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 (edited) Си ти уопште квалификован за тему? Има нешто што знаш, јеботе? Nisam doktor, rekao sam da su to samo moja zapažanja, moram da se ogradim, to nije moja profesija. Što si nadrkan? Edited October 25, 2014 by slow
Zli Gli Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 ovde je jedina uvreda to što ti je rekla da si mator Pa i nije bas, mladja 11 godina.
namenski Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Nisam doktor, rekao sam da su to samo moja zapažanja, moram da se ogradim, to nije moja profesija Ma OK, samo ne znam zasto si tako smrtno ozbiljan na neozbiljnoj temi Sve je to smuti pa prospi, zivis koliko je negde zapisano, mozes na glavu da se postavis. Kad se setim poriknjavalih u 30 i nekoj godini, cuka na malom fudbalu i slicne pojave kao sto su slogovi, sve ti dodje idi mi dodji mi. Ima nesto drugo, onako BTW: slikari su, na primer, fela koja - ako ne riknu mladi od gladi, sto vise ne postoji - fela koja zivi dugo u 3 lepe. I uopste, izgleda da ljudi koji su u ljubavi sa svojim poslom imaju popust kod boga, sta li. Dalje, oce dug zivot na zle, kazu da ih bog nece, tako nesto. Pogledaj, ali bas random: Pablo Picasso: 91 Vjaceslav Molotov: 96 Vlado Dapcevic: 84 Linus Pauling: 93 Josip Broz Tito: 88 Lav Tolstoj 82... Stresa koliko oces, neredovnog zivota jos vise... Ono, moze random da se napravi i suprotan spisak tako da, kazem ti, sve je to...
gospa buba Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 (edited) Hteo dva puta ove godine ali mi jedna rekla da sam manijak a druga da sam matori perverznjak.. jednostavno numem, jbg. a kako bi proshlo da si promenio metodologiju pa uzo da vidish dal ce neka tebe da pita? pa ako ti se svidi, da onda kazesh da ^_^ elem, kul topik. imam same iksove, imam genetiku, to je od pogodnog imanja. ostalo ne znam shta ce da bude. ja strepim od jedne druge stvari, isto ima veze sa precima. moji zive i oni koji su pod kosmichkim stresom. bojim se da ne riknem kad prestane sekiracija :( ^_^ Edited October 25, 2014 by gospa buba
Time Crisis Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 a kako bi proshlo da si promenio metodologiju pa uzo da vidish dal ce neka tebe da pita? pa ako ti se svidi, da onda kazesh da ^_^ To možda ako ima tri života da čeka, što reče Kojo u onom filmu
gospa buba Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 (edited) To možda ako ima tri života da čeka, što reče Kojo u onom filmu nisam sigurna, zato i pitam. ili da pazljivije bira. ovo ovako je pogubno po chovekovo dostojanstvo ^_^ (majkumu, kasmo ono nauchili kojota da jede karfiol, josh da uspeshno ozenimo zlog glog, i davish kakva smo ekipa :D) Edited October 25, 2014 by gospa buba
Venom Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 How to Maximise Your Lifespan §Do not eat large amounts (energy theory will return to) §Encounter no stress §Have good genes §Be rich §Be a woman (or at least a married man) §Live in the country §Do not smoke Nisi morala ovako da mi se useres u dan.
Time Crisis Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Nisi morala ovako da mi se useres u dan. Ionako ćemo svi umreti
Recommended Posts