stajebrebilo Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 Dajte top 3 sajta za šoping knjiga po mogućstvu što jeftinije [emoji3] osim book depository, tamo nema to što mi treba trenutno. Ovo što mi treba ima na amazonu ali je poštarina 8 baka, pa reko možda negde ima za manje. A mozda imas na forumima u el.formi? Ako te to zanima javi se.
ToniAdams Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 u el formi, pa odes kod ortaka sto ima firmu, pa isprintas, noksich stajl
Have_Fun Posted April 22, 2020 Posted April 22, 2020 Ima li gde u Srbiji da se kupi "Biljeznica Robija K"?
I*m with the pilots Posted April 22, 2020 Posted April 22, 2020 Fabrika knjiga je izdala kompletno sve u ne znam koliko tomova. Beopolis i slicne manje knjizare drze. http://www.fabrikaknjiga.co.rs/?s=Robi 14 minutes ago, Have_Fun said: Ima li gde u Srbiji da se kupi "Biljeznica Robija K"?
Have_Fun Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 14 hours ago, I*m with the pilots said: Fabrika knjiga je izdala kompletno sve u ne znam koliko tomova. Beopolis i slicne manje knjizare drze. http://www.fabrikaknjiga.co.rs/?s=Robi Upravo su porucene knjige Matori fan Feral tribune-a ce se obradovati A ja cu se zadovoljiti elektronskim izdanjem (hvala i za to), dok papirno ne stigne i u moje ruke
copkillah Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 18 hours ago, Have_Fun said: Ima li gde u Srbiji da se kupi "Biljeznica Robija K"? gađaj i po kupujem-prodajem, ja sam kupio tamo i mislim da je cena bila razumnija nego u knjižarama
Skyhighatrist Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 5 hours ago, Have_Fun said: A ja cu se zadovoljiti elektronskim izdanjem Gde, gde?
Have_Fun Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 @copkillah vec je poruceno [mention=1376]Skyhighatrist[/mention] na facebook stranici Fabrike knjigaAli su izgleda delovi @I'm with the pilots moze vise objasniti, ja sam samo downloadovao, nisam stigao da vidim sta ima, jos sam na poslu Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Skyhighatrist Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 Dada, delovi, ja pomislio neka dobra duša već spakovala u neki e format
steins Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 Ajde da pitam i ovde - ima li ko iskustva sa naručivanjem knjiga iz Hrvatske?Izašla je ona biografija Borisa Lajnera i ja je moram posedovati a nemam pojma kako da dodjem do nje? [emoji24]Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
zmanic Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 Neka ti neko kupoi ramo i donese, ili pošalje privatno. Ja sam za knjigu koja košta 18€ koju sam naručivao i plaćao preko DHL dao 28€.
zmanic Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 3 hours ago, zmanic said: Neka ti neko kupoi ramo i donese, ili pošalje privatno. Ja sam za knjigu koja košta 18€ koju sam naručivao i plaćao preko DHL dao 28€. Sad se setih nije preko DHL, već peko WU je išlo plaćanje u našoj pošti.
steins Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 Sad se setih nije preko DHL, već peko WU je išlo plaćanje u našoj pošti.Izvini samo da budem siguran, to si naručio iz Hrvatske?Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Recommended Posts