ajgor Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Da ne bude sve na onom opštem, gde da nađem, kako se zove. Elem, kako ujuriti ekipu iz Centra za liberterske studije? Ukratko, jurim Bogdanovićkine "Konstante konvertitstva", a jedini (neupotrebljiv) link je na FB stranici anarkištičke škvadre - www.superizlog.rs se ne odaziva. Probao sam i preko uobičajeno pouzdanog distributera, no i on već dve nedelje ne javlja ništa. Čini mi se da sam anarkište viđao da se redovno uvale kod nekog na štand na sajmu knjiga, nadam se da ću u krajnjem slučaju uspeti da knjigu ujurim tamo za desetak dana.
Singer Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 http://www.kupindo.com/Drustvene-nauke/18056193_KONSTANTE-KONVERTITSTVA-Mira-Bogdanovic
ajgor Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 http://www.kupindo.com/Drustvene-nauke/18056193_KONSTANTE-KONVERTITSTVA-Mira-Bogdanovic Hvala, tu je 150 kinti skuplje nego što nudi distributer, pod uslovom da mi knjigu pronađe :)
ajgor Posted October 18, 2014 Author Posted October 18, 2014 Hvala, tu je 150 kinti skuplje nego što nudi distributer, pod uslovom da mi knjigu pronađe :) Javio se distributer, knjiga stigla. Hvala za pomoć.
ajgor Posted October 18, 2014 Author Posted October 18, 2014 (edited) K Kep, imaš pm. Edited October 18, 2014 by ajgor
Singer Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 ajd postavim ovde pošto nema "adekvatnijeg" topika... koliko je realno da ova knjiga košta 1.000 EUR? ili je to sistem staviš u oglas pa ako se neko upeca - ekstra! njiga je u pristojnom stanju. knjiga koju bi po meni trebalo da ima svaki dom jer je puna veoma korisnih stvari. prodaje se jer se zbog posla stalno selim pa se bezveze knjiga haba
nera Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Sistem APP, svojevremeno kad sam bistrila antikvarnice i sajtove u potrazi za nekim knjigama nailazila sam na razne nebuloze, ista knjiga moze da se nadje u rasponu od 500-25.000 dinara.
namenski Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Ako ti je do 1,000 evra dolara, maraka, evo ja imam gomile, ne znam sta cu s njima, pa ako nekom treba... i tako nekoliko desetina komada, za sve godine i sve oblasti interesovanja... Napomena: ovo nisu moje fotografije, sa neta su, moje knjige su u boljem stanju, sta ce ti lekovito bilje
Singer Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 ma listam neke knjige i sve ok, sve ima smisla, sve je u razumnim cenovnim okvirima i - BAM! lekovito bilje za tu cifru. reko ili krije tajnu večne mladosti/života ili je neka provokacija pogotovu što je razlog prodaje
Аврам Гојић Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 ajd postavim ovde pošto nema "adekvatnijeg" topika... koliko je realno da ova knjiga košta 1.000 EUR? ili je to sistem staviš u oglas pa ako se neko upeca - ekstra! ovako se povećava vidljivost ostalih oglasa postavljača
Singer Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 ko bi mogao da bude izdavač a da nije Clio ili Heliks? neko je otkupio prava al ne mogu da ulovim ko...
Sludge Factory Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 (edited) Akademska knjiga, Novi Sad je izdavac Edited November 18, 2014 by Sludge Factory
Singer Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Akademska knjiga, Novi Sad je izdavac Bravo, svaka čast :) Jel znaš možda kad će biti izdata? Internet? E knjiga? Slabo, crko mi tablet a i ne ide mi čitanje sa njega...
Recommended Posts