porucnik vasic Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Шта ће ти то, јадан не био? Имао сам ја неко баш старо издање, па га бацио псу. Он га није хтео, па сам га везао мачки за реп. То јој је скинуло три живота, нисам хтео да ризикујем да присуствујем губљењу и четвртог те сам затворио очи. Дуга је била без боје. Када сам их отворио, на њеном месту је стајао пас. То им је фора, тако се смењују сваки пут када хоћу да се отарасим глупих књига. Хоће да ме излуде. Не знам им мотиве. Тешко. Не знам ни зашто ме питаш за мотиве, питај њих. А глупости свако може да пише и свуда их има, као што видиш, не мораш да се ломаташ по антикварницама да би их нашао.
Pečorin Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 to izdanje teško, polovnog, prosvetinog (isti je prevod) ima za 350-450 rsd. aha, hvala. Шта ће ти то, јадан не био? Имао сам ја неко баш старо издање, па га бацио псу. Он га није хтео, па сам га везао мачки за реп. То јој је скинуло три живота, нисам хтео да ризикујем да присуствујем губљењу и четвртог те сам затворио очи. Дуга је била без боје. Када сам их отворио, на њеном месту је стајао пас. То им је фора, тако се смењују сваки пут када хоћу да се отарасим глупих књига. Хоће да ме излуде. Не знам им мотиве. Тешко. Не знам ни зашто ме питаш за мотиве, питај њих. А глупости свако може да пише и свуда их има, као што видиш, не мораш да се ломаташ по антикварницама да би их нашао. btw uzeo sam misterije :fashisto:
Прслин Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Е, супер! Хајде, молим те, напиши утиске када је завршиш (без журбе), дуго нисам причао са неким ко је читао ту књигу. :)
Pečorin Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 vazi, mada mi nije sledeca po redu-trenutno citam Prilepina(greh) i Ligotija(nedovrseni posao)
Gospodin Slucaj Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 zna li neko kako do dodjem do rumija (mevlana dzalaludin rumi) nasao sam na delfi.rs samo prve dve knjige mesnevije a trebalo bi da ih bude sest da li se on pre stampao kod nas pa da obidjem antikvarnice? u mojoj lokalnoj biblioteci nemaju nijednu knjigu od njega mada mi kaze bibliotekarka da ima nesto od njega u drugim gradovima
variola Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 zna li neko kako do dodjem do rumija (mevlana dzalaludin rumi) imaš ovde http://www.knjizara.com/knjige/pretraga/0/-aktuelnost///rumi a verovatno i nekih starijih izdanja na kupindu npr.
Gospodin Slucaj Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 da znam za te knjige sutra mi stizu kupio na delfi.rs ali ne mogu druge delove mesnevije da nadjem ni na kupindu ni na limundu nigde ih nema a i ova prva dva dela je stampala neka hrvatska izdavacka kuca na njihovom sajtu nedostaju treca i cetvrta knjiga cini mi se bas mi nije jasno kako moze da nema rumija zar se nije vise stampao makar u staroj jugi dal da potrazim na .ba knjizarama hmmm
Bradzorf Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 (edited) Pozdrav svima na forumu, ovo mi je prvi post ovde. Da li neko zna kako i gde naći Brodskog, Tuga i razum i Soba i po, ako je moguće nove u izdanju Russike. Edited December 30, 2015 by Bradzorf
variola Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Pozdrav svima na forumu, ovo mi je prvi post ovde. Da li neko zna kako i gde naći Brodskog, Tuga i razum i Soba i po, ako je moguće nove u izdanju Russike. Tugu i razum ima Beopolis, ako im je verovati sajtu.
Garnirung Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Htedoh da priupitam, koja je sad varijanta najpovoljnija za naručivanje knjiga iz inostranstva? Mislim prvenstveno na cenu zajedno sa dostavom
Zet Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 Htedoh da priupitam, koja je sad varijanta najpovoljnija za naručivanje knjiga iz inostranstva? Mislim prvenstveno na cenu zajedno sa dostavom https://www.bookdepository.com/Cena sve zajedno sa dostavom je ona koja je na sajtu.
Chika Spale Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 Takodje napomena da isti sajt .co.uk ako se fejkuje ip adresa kroz neki free proxy da izgleda kao da si iz uk ume da donese jos povoljnije cene (bar bilo tako pre par godina kad sam koristio taj feature)
Garnirung Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 Hvala za info, mada sam imao bukmarkovan depository, al zaboravio
katamaran Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Naleteo na neku prastaru knjigu sto sam svojevremeno kupio sa idejom da je dobro unovcim a sad vidim da ih prodaju za manje od 10 evra <_< http://www.ebay.fr/itm/Lentrevue-di-Henri-de-Regnier-J-Ferenczi-et-Fils-editeurs-1928-/141300241878 Jedino sto je ova iz 1928. godine a moja iz 1919. godine
Recommended Posts