Jump to content
IGNORED

Gde kupiti ovu knjigu

ajgor

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Singer

13

• ajgor

11

• Mil@n

9

• katamaran

7

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Gde da kupim Frenzena "Korekcije"? Može i na engleskom, i na hrvatskom, može i polovna... 

Posted

Gori, gori... ali dobro je znati. Treba mi do subote. 

Posted

Ne, poklon bi bila. Mada mogu da uzmem nešto drugo i da dodam u elektronskom obliku kao bonus (znam da bi osoba kojoj je knjiga namenjena rado čitala i na ebook readeru). Procunjaću po antikvarnicama, samo da baš nije 3 hiljade ili tako nešto.

Posted

To je Lagunino izdanje bilo, jeste odavno izaslo, ali moze biti da im je slucajno ostao neki komad, pitaj u Delfi knjizarama.

Posted

Na sajtovima i Lagune i Delfa stoji da je rasprodata, ali može biti da je ostalo u nekim knjižarama, potražiću. Ako ništa, tu je elektronska verzija. Hvala svima.

Posted

Na sajtovima i Lagune i Delfa stoji da je rasprodata, ali može biti da je ostalo u nekim knjižarama, potražiću. Ako ništa, tu je elektronska verzija. Hvala svima.

Nadjoh ovde da je navodno ima, doduše hrvatska varijanta.

Posted

Da, dobila sam tu dojavu već, tnx! Forumaši pobedili, ja ispala lenjivica.

• 1 month later...
Posted (edited)

Trebaju mi Hronike dine knjiga prva, imam drugu i treću, ali mesecima i mesecima prva ne mere nigde da se nabavi. 

Ste videli negde, znate nekoga, znate nešto...? 

I dalje ne mogu da nađem, izdanje je 2006 Alnarijevo, sve rasprodato živo, nadao se sajmu ali i tamo mrka kapa. A samo sam par sati proveo gore po antikvarnicama.

Pa čisto ako me usere da neko ovde ima ili zna ko/gde ima... Hronike Dine knjiga prva. 

hronike_dine_-knjiga_i_v.jpg

Edited by Mil@n