Singer Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 prilično solidan izbor te tematike ima knjizara/antikvarnica mala akademija... poniže, u nastavku ulice imaš i u suterenu antikvarnicu "Dveri" koja je toliko natrpana knjigama da ni sami više ne znaju šta imaju
Prospero Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 (edited) nigde konkretno a da je dostupno da se "uđe sa ulice" (za nesvrstanost) predlažem kombinaciju - beopolis (euro centar kod doma omladine), službeni glasnik (početak kneza miloša), dereta (knez mihajlova) plavi krug (početak majke jevrosime kod takovske), plato (knez mihajlova), ulični prodavci (dom omladine + kod filološkog)... Edited April 1, 2015 by Prospero
Ravanelli Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 gde u bg ima najveci izbor knjiga iz istorije i politike (uopste, a posebno one koje se bave periodom nesvrstanosti)? ja sam uzeo na kupindu pre jedno 6 meseci ALEKSANDAR NENADOVIĆ: RAZGOVORI S KOČOM mislim da to ne bi smeo da preskočiš http://www.znaci.net/00001/25.htm
ultra plasticni Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 ^Kupio juce u domu sindikta za 100 kinti. A pre toga gledo i Markovicev dokumentarac o njemu. Nisam zadovoljan
Ravanelli Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 ja sam uzeo i beleske uz ratovanje, al nisam jos procitao. rapizdio bi me overdose kočom razgovori su ok. pogotovo je bio interesantan taj deo gde prica o kosovu i kako on vidi stanje. prosto je neverovatno koliko je srbija tada bila kratkovida po tom pitanju, dok koca gleda dosta koraka ispred
zema Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 hvala svima. u poseti mi je rodjak istoricar (na doktorskim studijama), a knjige cemo kupovati u petak, tako da limun i kupina otpadaju, barem za ovaj put.
ajgor Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 :( ???? Upravo objavljeno novo izdanje kod Glasnika, verovatno je već u prodaji.
Mil@n Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Trebaju mi Hronike dine knjiga prva, imam drugu i treću, ali mesecima i mesecima prva ne mere nigde da se nabavi. Ste videli negde, znate nekoga, znate nešto...?
teacher Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Trebaju mi Hronike dine knjiga prva, imam drugu i treću, ali mesecima i mesecima prva ne mere nigde da se nabavi. Ste videli negde, znate nekoga, znate nešto...? Vulkan, Delphi, Plato knjižare u Bg.
Moća Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Ako nekom treba Leto noci od Dena Simonsa Laguna je reizdala knjigu tako da sada ne morate da plaćate derikožama sa kupinda par hiljada dinara za istu.
Mil@n Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Vulkan, Delphi, Plato knjižare u Bg.Nema niđe, sve rasprodato. Tako kažu na sajtovima a msm da sa Vulkan I telefonom zvao :(
teacher Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Nema niđe, sve rasprodato. Tako kažu na sajtovima a msm da sa Vulkan I telefonom zvao :( mislim da sam u platou u knez mihajlovoj video na polici
Recommended Posts