Jump to content
IGNORED

Gde kupiti ovu knjigu

ajgor

Recommended Posts

Posted

prilično solidan izbor te tematike ima knjizara/antikvarnica mala akademija... poniže, u nastavku ulice imaš i u suterenu antikvarnicu "Dveri" koja je toliko natrpana knjigama da ni sami više ne znaju šta imaju

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Singer

13

• ajgor

11

• Mil@n

9

• katamaran

7

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

nigde konkretno a da je dostupno da se "uđe sa ulice" (za nesvrstanost)

predlažem kombinaciju - beopolis (euro centar kod doma omladine), službeni glasnik (početak kneza miloša), dereta (knez mihajlova) plavi krug (početak majke jevrosime kod takovske), plato (knez mihajlova), ulični prodavci (dom omladine + kod filološkog)...

Edited by Prospero
Posted

i limundo/kupindo

Posted

gde u bg ima najveci izbor knjiga iz istorije i politike (uopste, a posebno one koje se bave periodom nesvrstanosti)?

ja sam uzeo na kupindu pre jedno 6 meseci ALEKSANDAR NENADOVIĆ: RAZGOVORI S KOČOM

mislim da to ne bi smeo da preskočiš

http://www.znaci.net/00001/25.htm

Posted

^Kupio juce u domu sindikta za 100 kinti.

A pre toga gledo i Markovicev dokumentarac o njemu. Nisam zadovoljan

Posted

ja sam uzeo i beleske uz ratovanje, al nisam jos procitao. rapizdio bi me overdose kočom

razgovori su ok. pogotovo je bio interesantan taj deo gde prica o kosovu i kako on vidi stanje. prosto je neverovatno koliko je srbija tada bila kratkovida po tom pitanju, dok koca gleda dosta koraka ispred

Posted

hvala svima.

u poseti mi je rodjak istoricar (na doktorskim studijama), a knjige cemo kupovati u petak, tako da limun i kupina otpadaju, barem za ovaj put.

• 2 months later...
Posted

:( ????

delfi_koka-kola_socijalizam_radina_vucet

Upravo objavljeno novo izdanje kod Glasnika, verovatno je već u prodaji. 

• 1 month later...
Posted

Trebaju mi Hronike dine knjiga prva, imam drugu i treću, ali mesecima i mesecima prva ne mere nigde da se nabavi. 

Ste videli negde, znate nekoga, znate nešto...? 

Posted

Trebaju mi Hronike dine knjiga prva, imam drugu i treću, ali mesecima i mesecima prva ne mere nigde da se nabavi. 

Ste videli negde, znate nekoga, znate nešto...? 

Vulkan, Delphi, Plato knjižare u Bg.

Posted

Ako nekom treba Leto noci od Dena Simonsa Laguna je reizdala knjigu tako da sada ne morate da plaćate derikožama sa kupinda par hiljada dinara za istu.

Posted

Vulkan, Delphi, Plato knjižare u Bg.

Nema niđe, sve rasprodato. Tako kažu na sajtovima a msm da sa Vulkan I telefonom zvao :(
Posted

Nema niđe, sve rasprodato. Tako kažu na sajtovima a msm da sa Vulkan I telefonom zvao :(

mislim da sam u platou u knez mihajlovoj video na polici

• 1 month later...