ajgor Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 biblioteka? Ova knjiga je problematična jer je na spisku obavezne literature za brucoše drumskih umetnosti, tiraž od 1000 komada rasprodat pre bar tri ili četiri godine, nema reprinta u najavi, a ni antikvari se ne istrčavaju sa ponudom. Svake jeseni se koleginice u knjižari ubijaju od objašnjavanja da knjige više nema, slična priča kao kad brucoši filozofije navale da traže naslove rasprodate još pre dvadeset i više godina.
kud u maglu Simoviću Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 (edited) duugo pre kuka, mast hev je bila istorija filmske umetnosti gregora i patalasa u izdanju sfinge edit ona možda i može da se nadje Edited December 12, 2014 by kud u maglu Simoviću
kud u maglu Simoviću Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 (edited) ona možda i može da se nadje gregor i patalas istorija filmske umetnosti Edited December 12, 2014 by kud u maglu Simoviću
Ravanelli Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 (edited) nigde ne mogu da nađem udbašku bibliju roman ronin - obaveštajni rad probao limundo, kupindo, zvao službeni glasnik... nema ništa. ne znam da li fakultet bezbednosti ima skriptarnicu? http://www.kucazasunce.com/detalji.php?p=18590 http://www.knjizara.com/Obavestajni-rad-Roman-Ronin-125689 Edited January 13, 2015 by Ravanelli
Singer Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 (edited) :( ???? Edited February 25, 2015 by Singer
Arkadija Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 (edited) :( ???? Videla sam je prošle godine u knjižari Službenog glasnika u Makenzijevoj, mislim da je to njihovo izdanje. Edited February 25, 2015 by Arkadija
Singer Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Videla sam je prošle godine u knjižari Službenog glasnika u Makenzijevoj, mislim da je to njihovo izdanje. Znam... to sam ispucao, kao i kod distributera...
frit Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Simplemente Tini Martina Stoessel ako nedje blizu ima
ajgor Posted March 11, 2015 Author Posted March 11, 2015 Nije još izdata. Očekuju početkom nove godine, negde u januaru. Prevod je pri samom kraju a cena će najverovatnije biti ta navedena. Radili su katalog za narednu godinu koji neće menjati do sledećeg sajma pa su zato objavili sve te podatke. Ima je u izlozima od pre desetak dana, cena 3850.
Dr Arslanagić Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Ovo konkretno teško, ne samo u Beogradu već bilo gde. Fabrika knjiga ima izbor Robija K. u tri toma, ne znam da li ti to radi posao.
copkillah Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 prosto, voleo bih da imam Robija K. u štampanom izdanju, nije nužno da bude baš ona knjiga, nisam ni znao za ovo što si mi ti rekao. Hvala puno, kontaktiraću ih, vidim da na sajtu piše da je rasprodato, ali ko zna, možda ima nešto preostalo negde. Još jednom hvala :)
zema Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 gde u bg ima najveci izbor knjiga iz istorije i politike (uopste, a posebno one koje se bave periodom nesvrstanosti)?
Recommended Posts