Jump to content

SUPERHEROES - because we need them

Featured Replies

Mene za sad fino vozi. Nadam se da će da nastavi + soundtrack za svaku pohvalu od Kejva pa do TV on Radio.

Inače ove zamerke o gradonačelniku i toj prvoj sceni su zapravo kanon i važne stvari koje su se desile i u stripovima. Jedino su tu prvu scenu zarotirali , mrzi me da kucam spojler sad.

Inače Fogy se profrajerisao, Kingpin se ozempikovao, jedino je DD načeo moljac...

• 2 weeks later...

U najnovijoj epizodi DDa saznajemo da Fisk gradi New York na vodi. Sve je jbno previše realistično

29 minutes ago, goofs said:

U najnovijoj epizodi DDa saznajemo da Fisk gradi New York na vodi. Sve je jbno previše realistično

To X na vodi je postao mejnstrim svuda. Jos od Wire ako ne pre. Pri tom je u stvarnosti još gore.

Dobre druge dve epizode iako je sad malo više otišlo u sudnicu. Uhvatio sam ritam da gledam na po dve i za sad super ide.

Ja gledam čim izađe, jer me hvata neizdrž. Moram da priznam da me ni izbliza ne radi kao original serija, i dalje sve nekako jurca na sto različitih strana, ne osećam duh Njujorka ić u seriji, a originalni DD je kidao u tome (kao i Luke Cage recimo, to mu je verovatno i najbolji aspekt cele serije).

• 4 weeks later...

Gotov Nebojša, baš nisam zadovoljan viđenim sad očekivao sam puno, istina, ali ovo je ni blizu toga. Ko da sam pogledao 4 sezone, a ne jednu, proleteli kroz sve, šta god da se desi dve epizode kasnije je zaboravljeno...Bijeli Tigar, Muza, sad upucaše ovoga i već u sledećoj on skače i fajta se, pitaju ga što su ga upucali on ne zna. Pa jbt. I ceo Metov zaplet hoće DD-neće DD smo već gledali, zašto opet to gledamo.

Nula hemije između Meta i psihoterapeutice, Fisk i ova njegova nešto frigidno, aj to je valjda deo zapleta. Svi ostali sporedni likovi na kašičicu, nebitni ili odvaljeni od realnosi. Ona klinka Urih mi je odličan primer - koliko je ona lošija od ćala toliko je ovo lošije od original serije. Ako su morali da guraju Panišera u ovu priču da bi ona bila nešto, znaš odmah na čemu su bili originalno.

Ni fajt mi se nije nešto preterano svideo, imam utisak da je bio dosta bolji na Netflixu (mada sam davno to gledao), ali ok, može da prođe.

Ostaje nada da će biti bolja druga sezona, ali ovo za sada je klasičan Dizni+, premalo esencije i previše oslanjanja na neke kameo pojave.