March 7Mar 7 Mene za sad fino vozi. Nadam se da će da nastavi + soundtrack za svaku pohvalu od Kejva pa do TV on Radio. Inače ove zamerke o gradonačelniku i toj prvoj sceni su zapravo kanon i važne stvari koje su se desile i u stripovima. Jedino su tu prvu scenu zarotirali , mrzi me da kucam spojler sad. Inače Fogy se profrajerisao, Kingpin se ozempikovao, jedino je DD načeo moljac...
March 19Mar 19 U najnovijoj epizodi DDa saznajemo da Fisk gradi New York na vodi. Sve je jbno previše realistično
March 19Mar 19 29 minutes ago, goofs said: U najnovijoj epizodi DDa saznajemo da Fisk gradi New York na vodi. Sve je jbno previše realistično To X na vodi je postao mejnstrim svuda. Jos od Wire ako ne pre. Pri tom je u stvarnosti još gore. Dobre druge dve epizode iako je sad malo više otišlo u sudnicu. Uhvatio sam ritam da gledam na po dve i za sad super ide.
Thursday at 13:225 days Ja gledam čim izađe, jer me hvata neizdrž. Moram da priznam da me ni izbliza ne radi kao original serija, i dalje sve nekako jurca na sto različitih strana, ne osećam duh Njujorka ić u seriji, a originalni DD je kidao u tome (kao i Luke Cage recimo, to mu je verovatno i najbolji aspekt cele serije).