Cane Vukic Prebranac Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 48 minutes ago, Host said: BTW, u prethodnoj analizi sam napravio omasku. U stripovima postoji bilderka pomalo ambivalentnog imena She-Hulk. Nisam citao stripove, verovatno je iz Tajlanda. Hvali pandan Iron Manu, neka cerebralna streberka, profesorka atomske fizike nevesto zabasurenog seksipila. Moze da se zove Iron Lady ili npr. Termalka Ма има и женски Тор и свашта нешто. Најбоље да то треба узимати као некакав канон за било шта И стварно, погледај Ендгејм, стварно вриједи.
Bujodrag Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 Ja najviše volim zelenu boju. Dakle, Hulk je najbolji. Q.E.D.
goofs Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 2 hours ago, Cane Vukic Prebranac said: Подсјетио си ме с овим на један одличан стрип - Deadpool kills the Marvel Universe e? jel valja? nisam taj citao, samo jedan Dedpul sam citao, nesto sa zombi-predsednicima. Nije lose, samo mi se humor cinio malo usiljenim. U filmu to radi ok, u stripu, 'nako.
mustang Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 3 hours ago, Sammael said: O zaboga, idi gledaj Endgejm dok je još u bioskopima Hoste. ne bacajte pare...
Sammael Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 3 hours ago, mustang said: ne bacajte pare... znamo da ti nisi target odijens, pošto su ti svi superherojski filmovi isti.
Cane Vukic Prebranac Posted May 31, 2019 Posted May 31, 2019 17 hours ago, goofs said: e? jel valja? nisam taj citao, samo jedan Dedpul sam citao, nesto sa zombi-predsednicima. Nije lose, samo mi se humor cinio malo usiljenim. U filmu to radi ok, u stripu, 'nako. Добар добар, опаљен скроз Иначе, тај са зомби предсједницима имам на српском и одлично је преведен, баш ме изненадило.
ArleKino Posted June 11, 2019 Posted June 11, 2019 On 30.5.2019. at 15:09, Host said: Nemoj vise spojlere za Avengere, nisam jos gledao kraj. Eventualno posalji Toniju na PM. +100000 Spoiler Rahmetli Tony Stark ne bi htio da se razbacujemo spojlerima.
Dankan Ajdaho Posted June 11, 2019 Posted June 11, 2019 Dark Finiks - lepo izgleda na ekranu, pršti sve. I to je to.
Cane Vukic Prebranac Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Али кад једну Фамке Јенсен наслиједи Санса
Bujodrag Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Da, jbt. Femkao sam se dok je nisam video u filmovima. A onda sam se femkemizirao. Moćna je. Sansa bolje da uzme da prede vunu.
ToniAdams Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 (edited) On 12.6.2019. at 23:50, Cane Vukic Prebranac said: Али кад једну Фамке Јенсен наслиједи Санса Pa to. Ko kad bi glavatu iz GOT stavili da bude sara konor. Ou uejt. Edited June 18, 2019 by ToniAdams
eye of the beholder Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Endgame (jedno od) pitanje/a: Spoiler Kako to da je Kapetan Amerika (po meni najbezvezniji lik u tom Univezumu) u opšte postao "dostojan" da podigne Torov ćekić? Jer ako se sećam Torov čekić mogu da podignu samo oni "čista srca". Jer na čekić je Torov ćaća bacio "čini" da ga mogu podignuti samo "vredni" i "čestiti". i ako je mogao u Endgame-u zašto nije mogao u "Avengers - Age of ultron"?
Cane Vukic Prebranac Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Зато што је сад чиста срца, вриједан и честит
Cane Vukic Prebranac Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 Да ли је неко пробао DC Universe и вриједи ли пара?
goofs Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 Ako mislis na onaj streaming service, nisam probao, ali sam dosta istrazivao i cini mi se da ne vredi para. Velike su naznake da ce se servis jako brzo ugasiti jer WB uskoro pokrece svoj servis, pa im nije u interesu da se dupliraju sadrzaji. Od original sadrzaja bile su serije Titans i Doom Patrol, obe donekle solidne, ali daleko od sjaja. I Swamp Thing koji je krenuo kao ludilo, ali je otkazana vec posle prve sezone (i to usred snimanja). Na samom servisu kao zanimljiviji dodatni materijal imas "Batman the Animated Series" i sve te crtacje, i gomile stripova, pa ako te bas to zanima onda ti se mozda isplati, ja nikad nisam mogao da citam stripove na kompu.
Recommended Posts