Weenie Pooh Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Vidiš, nisam ja lud što mi se ne sviđa. Dark Knight Returns je bio poslednji Batman kog sam pročitao, i kataklizmilčno sranje u svakom pogledu.
Sludge Factory Posted July 13, 2015 Author Posted July 13, 2015 Pa mene cudi da si se uopste javio na ovom topicu :D Ali dobrodosao si naravno, mozda te nateramo i da ih zavolis.
Weenie Pooh Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Molim lepo, ja sebe smatram jednim od počasnih osnivača ovog topića. Fenomen sam po sebi mi je i dalje zanimljiv, pratim ga kao neku ogromnu užasnu saobraćajnu nesreću... koja traje evo već decenijama :(
Sludge Factory Posted July 13, 2015 Author Posted July 13, 2015 Vidis da ti jos nisam odgovorio na taj post. Jos uvek nisam zalecio srce :(
Weenie Pooh Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Neka, neka, polako. Kad-tad proći ćeš svoje katarzično suočavanje sa stvarnošću i priznaćeš Kosovo.
Lrd Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Vidis da ti jos nisam odgovorio na taj post. Jos uvek nisam zalecio srce :( Čitaš Vinijeve postove?
goofs Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Vidiš, nisam ja lud što mi se ne sviđa. Dark Knight Returns je bio poslednji Batman kog sam pročitao, i kataklizmilčno sranje u svakom pogledu. Čekaj samo da pročitaš nastavak - The Dark Knight Strikes Again. Nemojmo se zajebavati, DKR je jedno od najboljih Betmen izdanja, priča je fenomenalno uobličena i zaokružena, ima dubinu i uslovno rečeno inteligentne dialoge. Grafička novela. Iako svi imaju dobru podlogu, neverovatno je kako lako su Betmen stripovi u stanju da odu u peršun zbog nekih dečjih boljki, a u DKRu toga nema.
Weenie Pooh Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Iako svi imaju dobru podlogu, neverovatno je kako lako su Betmen stripovi u stanju da odu u peršun zbog nekih dečjih boljki, a u DKRu toga nema. Zavisi šta podrazumevaš pod "dečije boljke". Ja bih tu uključio i Millerovo detinjasto desničarstvo zbog kog gledamo vigilante Betmena koji je najzad puko i odlučio da se bori protiv The Man, da zavede nekakvu postapokaliptičnu strahovladu. Gotham, Gotham uber alles
scab Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Sad sve ima smisla sa onim trejlerom. offtopic: rob mcelhenney će režirati novi minecraft film!
Lrd Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 offtopic: rob mcelhenney će režirati novi minecraft film! The Gang rules the world!
mustang Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 jel se samo meni cini ili je montaza za trejler katastrofa?
gervasius twinkleminkleson Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Teska srca priznajem da sam se zakacio za Arrow, iako je na momente stvarno glupa serija. Bio odustao na pola prve epizode onda ipak nastavio i za 2 nedelje pogledao 2 sezone :D Stvarno nikad nisam pratio superheroje [i slicno], al ne iskljucujem da cu pogledat i Flasha.
Mil@n Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Počeo sam da gledam fleša delom poguran vašim komentarima odavde. Ja jednostavno ne mogu da se oduprem utisku da gledam produkciju i glumu na nivou Moćnih Rendžera. Patetike u prve 3 epizode ima previše iako nisam čoek koji voli da kuka za sve i svašta i trudim se da budem tolerantan, što mi dodatno otežava gledanje. Ima rečenica koja mi i dalje odzvanja u glavi kada ona devojka kaže za verenika koji je poginuo da bi preusmerio šta li već - "Nisam ja htela da on bude heroj, ja sam htela da bude muž" :D I tako, deluje mi dosta jeftino skoro pa u svakom smislu i scenario i gluma, pa i efekti. Nastaviću, i want to believe da će da me uvuče barem malo, vidim da ste praktično manje više svi na topiku zadovoljni.
Recommended Posts