Jump to content

SUPERHEROES - because we need them

Featured Replies

Vidiš, nisam ja lud što mi se ne sviđa. Dark Knight Returns je bio poslednji Batman kog sam pročitao, i kataklizmilčno sranje u svakom pogledu.

• Author

Pa mene cudi da si se uopste javio na ovom topicu :D 

Ali dobrodosao si naravno, mozda te nateramo i da ih zavolis.

Molim lepo, ja sebe smatram jednim od počasnih osnivača ovog topića.

Fenomen sam po sebi mi je i dalje zanimljiv, pratim ga kao neku ogromnu užasnu saobraćajnu nesreću... koja traje evo već decenijama :(

• Author

Vidis da ti jos nisam odgovorio na taj post. Jos uvek nisam zalecio srce :(

Neka, neka, polako. Kad-tad proći ćeš svoje katarzično suočavanje sa stvarnošću i priznaćeš Kosovo™.

Vidis da ti jos nisam odgovorio na taj post. Jos uvek nisam zalecio srce :(

Čitaš Vinijeve postove? point.gif

Vidiš, nisam ja lud što mi se ne sviđa. Dark Knight Returns je bio poslednji Batman kog sam pročitao, i kataklizmilčno sranje u svakom pogledu.

Čekaj samo da pročitaš nastavak - The Dark Knight Strikes Again.

Nemojmo se zajebavati, DKR je jedno od najboljih Betmen izdanja, priča je fenomenalno uobličena i zaokružena, ima dubinu i uslovno rečeno inteligentne dialoge. Grafička novela.

Iako svi imaju dobru podlogu, neverovatno je kako lako su Betmen stripovi u stanju da odu u peršun zbog nekih dečjih boljki, a u DKRu toga nema.

Iako svi imaju dobru podlogu, neverovatno je kako lako su Betmen stripovi u stanju da odu u peršun zbog nekih dečjih boljki, a u DKRu toga nema.

Zavisi šta podrazumevaš pod "dečije boljke". Ja bih tu uključio i Millerovo detinjasto desničarstvo zbog kog gledamo vigilante Betmena koji je najzad puko i odlučio da se bori protiv The Man, da zavede nekakvu postapokaliptičnu strahovladu. Gotham, Gotham uber alles :yawn2:

• 2 weeks later...

Sad sve ima smisla sa onim trejlerom. :lolol:

Sad sve ima smisla sa onim trejlerom. :lolol:

:lolol:

offtopic: rob mcelhenney će režirati novi minecraft film!

:lolol:

offtopic: rob mcelhenney će režirati novi minecraft film!

The Gang rules the world! :Hail: 

• 1 month later...

jel se samo meni cini ili je montaza za trejler katastrofa? 

• 2 weeks later...

Teska srca priznajem da sam se zakacio za Arrow, iako je na momente stvarno glupa serija. Bio odustao na pola prve epizode onda ipak nastavio i za 2 nedelje pogledao 2 sezone :D

Stvarno nikad nisam pratio superheroje [i slicno], al ne iskljucujem da cu pogledat i Flasha. 

Počeo sam da gledam fleša delom poguran vašim komentarima odavde. Ja jednostavno ne mogu da se oduprem utisku da gledam produkciju i glumu na nivou Moćnih Rendžera. Patetike u prve 3 epizode ima previše iako nisam čoek koji voli da kuka za sve i svašta i trudim se da budem tolerantan, što mi dodatno otežava gledanje. Ima rečenica koja mi i dalje odzvanja u glavi kada ona devojka kaže za verenika koji je poginuo da bi preusmerio šta li već - "Nisam ja htela da on bude heroj, ja sam htela da bude muž" :D I tako, deluje mi dosta jeftino skoro pa u svakom smislu i scenario i gluma, pa i efekti. Nastaviću, i want to believe da će da me uvuče barem malo, vidim da ste praktično manje više svi na topiku zadovoljni.