Jump to content
IGNORED

NHL 2014/15.

Miljenko

Recommended Posts

Posted

Do sada sve funkcionise savrseno. Dobijamo pacere, dobijamo jake timove, gubimo od Flyersa..

Jos posle u playoffu, da izbegnemo par ekipa(Boston, Chicago) i odosmo do kraja. :P

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Miljenko

67

• malkin

50

• Peter Fan

28

• stoutspectacledbold-head

20

Posted

kolko je Bafalo loš, ja ovako nešto još nisam video. imali su 2 šuta u prvih 15 minuta utakmice, ne izlaze iz svoje zone... nije više ni smešno  :mellow:

Posted

Jedina sansa im je bila, da odigramo neverovatno lose, uz gomilu iskljucenja, no to se nije desilo. Vec je 4-0. :lolol:

Posted

ja se iznervirao i ubio prenos odmah posle Bojlovog penala :isuse: & :lol:

sad slušam vesti, pomislim kakve budale, otkud Pingvini pobedili...

Posted

Ja dostojanstveno odgledah do kraja. -_-  :lolol:

Kladjenje je islo kako treba, pa se nisam previse nervirao, mada jedino vise mrzim kada izgubimo od Flyersa. Srecom te dobismo nekako, ono je bilo tesko videti bez ponovljenog snimka.

• 2 weeks later...
Posted

au sunce ti, odem pravo u neprijateljsko gnezdo, i dogodi se utakmica u kojoj #71 reši da svojeručno pobedi mrske Bostonjane :ziga:

baš baš dobar hokej bio.

Posted

Veze nemam kakva je Fila zapravo, no ovo sto danas odigrase jeste prenemocno.Nakon 5 i po min. poslednje trecine dobiju pp od 4 minuta, usled situacije stap u glavu, i odmah potom popasu sh gol, u kontri 3 na 1.

Posted

Fila je krs, tim koji stagnira vec 3-4 godine, totalno je nejasno u kom pravcu idu.

Posted

prvi napad Divajlsa™ Gomez-Elijaš-Jagr ima ukupno 114 godina :Hail:

• 2 weeks later...
Posted

Fleury nas je odrzao u igri, tokom prve trecine, sa 3-4 neverovatne odbrane. Dosta bolje ofanzivno prisustvo, u 2. i 3. periodu, sto je za posledicu imalo greske igraca Tampe, ispred i oko svoga gola. Trenutno je 4-1. Rust i Dumoulin su postigli prve NHL golove veceras. :Hail:

Posted (edited)

Kakva je to epidemija zauški u NHL-u? Svašta čovek čuje.

Edited by theanswer
Posted

Crosby zbog toga pauzira, par meceva unazad. A nije jedini koliko videh.

Posted

Crosby zbog toga pauzira, par meceva unazad. A nije jedini koliko videh.

5 timova. Ludilo.

Posted

Fleury nas je odrzao u igri, tokom prve trecine, sa 3-4 neverovatne odbrane. Dosta bolje ofanzivno prisustvo, u 2. i 3. periodu, sto je za posledicu imalo greske igraca Tampe, ispred i oko svoga gola. Trenutno je 4-1. Rust i Dumoulin su postigli prve NHL golove veceras. :Hail:

bruka šta je MAF odbranio, skoro da mi je bilo žao Tampe :lolol:

bolesti, povrede, zauške, ugrušci, tumori, šlogovi. defakto imamo 1.5 NHL napad od 4... sve čekam kad će taj raspad i niz poraza  :huh:

ovo sa Krozbijem je još čudnije jer je uredno vakcinisan.