Geo Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Povici "ubi Siptara" nisu rasizam? To je fasizam ... rasa je ista valjda ... Link to comment
assignment Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Na RTL Svabija najavljaju izvestaj za koji minut, da vidimo sta kazu oni.. Link to comment
dillinger Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Ne sviraj. Takve stvari su tipični repertoar na ovakvim utakmicama. Imali smo pre 6 meseci jeziv incident kada je Šimuniću dat mikrofon da se javno osramoti u ime organizatora utakmice... Ovakve provoakcije na gostujućim terenima bi sahranile fudbal posle dve nedelje. Govorim, naravno, u kontekstu pominjanja kažnjavanja Čavića, tj stava da su sve političke poruke zabranjene. Link to comment
ficfiric Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 khm, khm, može jedno logično pitanje? gde je policija dok se ovo odvijalo? igrala šah ispred stadiona? Otkud oni znaju koliko premijer ima brace Link to comment
frn1782 Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Ratnohuskacko novinarstvo nemackog Blica kaze da je oprema i navijaci provokatori prosla na insistiranje zapadnih diplomata. Link to comment
Geo Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 http://hotsport.rs/2014/10/14/nema-nove-utakmice-albanci-vec-na-aerodromu/ Link to comment
Mil@n Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Na fejsu pisu da se premijerov bata juce na Kalisu igrao sa ovim dronom dok ga je masa zadivljeno posmatrala. Ako je ovo istina, on je najgluplji čovek koji je ikada hodao ne planetom zemljom već svemirom. Posle svega, glavni je utisak što utakmicu jako velikog rizika brani par hiljada pandura koji NISU na stadionu. Jebote, koliko smo mi debilan narod, pa to nema nigde. Samo mi je jedna misao u glavi od početka sranja: Kako bi se slatko odselio odavde... U tri PM, svuda je bolje. Link to comment
kralj Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Mene u principu zabole za perspektive, tumačenja i sankcije. Samo mi je žao što smo u prilici da doživljavamo ovakve stvari. Pa čak bih bio spreman da se u to ime indentifikujem sa narodom. Link to comment
189- Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 ma nije bogdanov, kakav bogdanov. ovo nije on? Link to comment
Goranz Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 To je teacher, Bogdanov je malo nizi. Link to comment
Lezilebovich Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 to jeste, ali nije onaj car koji sablažnjava strajnića i radi mu o karijeri Link to comment
JohnnyD Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 ključna stvar je što nije u pitanju zastava albanije nego velike albanije. samim tim reakcija albanskih igrača se ne može opravdati sve i da je mitrović uzeo i izgazio zastavu što nije uradio inače. oni su verovatno videli prepoznatljive boje zastave i zbog toga krenuli da je "odbrane", ne zato sto je u pitanju "velika albanija". druga stvar je sto su se zaleteli ko majmuni. ali cak ni tu nije bilo tuche, bilo je malo gurkanja kolarova i jos nekog itd. mech bi se nastavio nakon malo koshkanja. Link to comment
koksy Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 aukurac, uefa da ukine srpski fudbal na jedno 5 godina pa onda na još 5. mene je u stvari bilo stra' da će sudija dozvoliti nastavak jer cenim da bez mrtvih glava ne bi prošlo. inače ovaj dron će koliko sutra da postane vrlo jeben hit na mnogo nivoa. koristim priliku da čestitam gariju i zhoti na večerašnjim višestrukim orgazmima. Link to comment
Аврам Гојић Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 ovo nije on? ironican je Teacher. svaka cast srpskoj policiji i zandarmeriji. Link to comment
Turnbull Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Tičer je sarkastičan. Inače taj lik je definitivno povezan sa nekom službom, što me učvršćuje u uverenju da ovo nije slučajno. Link to comment
Recommended Posts