Andre_Owens Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Što se tiče meča i 3:0 za nas, najveći problem je što nisam video nigde sudiju, delegata i posmatrača na terenu. Biće zanimljivo večeras i sutra. Upravo to... sve ce se opet svesti na incidente na tribinama i usputni incident sa albanske strane i mi cemo dobiti najvise po usima... Link to comment
189- Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Omfg evo ga drugi rat u istoriji čovečanstva koji je oficijalno počeo zbog fudbala... bas sam se setio hondurasa i salvadora pre pocetka utakmice. Link to comment
Ted Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Kako "Blic" saznaje, u vrhu SNS veruju da su na ovaj incident na tribinama Mikića podstrekivali pojedinci iz Fudbalskog saveza Srbije i uprave FK Partizan. oni veruju, moš misliti!!! fali još samo da Đilas nekako uđe u sliku. Link to comment
yolo Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 (edited) Bio na licu mesta, imam video od 5 min. Ovo je najludja stvarno koju sam video u zivotu ali ne verujem da je ovo bilo slucajno. Pisacu kasnije kad dodjem kuci. Edited October 14, 2014 by gazza1 Link to comment
assignment Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Sudija je zaustavio utakmicu kada se pojavila bespilotna. To bi trebalo da bude dobro po nas... Valjda... Link to comment
Agni Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 (edited) Ko tebe dronom, ti njega stolicom! Edited October 14, 2014 by Agni Link to comment
Malvo Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 ovo je ili pobeda ili toliko glupo da će na kraju morati još da se izvinjavaju zbog međudržavnog incidenta Link to comment
Parsons Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 meni super sto srbi zadnjih milion godina pricaju nipodastavajuce viceve o zaostalim albancima, a oni dronom napadose . prvi put u istoriji fudbala. a vecina nebeskih navijaca i ne zna sta je to. Link to comment
Ryan Franco Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 ne verujem da je ovo bilo slucajno Sve više imam ovaj utisak. Link to comment
Zaz_pi Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Na Blicu vest da je brat albanskog premijera uhapsen na stadionu zbog navodjenja drona. Ako je ovo tacno moze biti dogovoreno sa njihovim savezom da isproviciraju nerede. Trebala bi istraga, ako je tacno. Link to comment
MancMellow Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Bio na licu mesta, imam animal of 5 min. Ovo je najludja stvarno koju sam video u zivotu ali ne verujem da je ovo bilo slucajno. Pisacu kasnije kad dodjem kuci. Link to comment
*edited by mod Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Ako se ovo desilo tesko da ce lobiranje da nas spase. Link to comment
Ryan Franco Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Toliko o eventualnih 3:0 za Srbiju... Link to comment
Singer Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 e o ovome sam pričao... kad tribinama budu dominirali dresovi reprezentacije tad će i ovo biti prošlost Link to comment
Recommended Posts