Jump to content

Srbija u kvalifikacijama za EP 2016

Plasman reprezentacije Srbije u grupi I 65 members have voted

1. 1. Da li će se Srbija kvalifikovati za PE 2016

• Da, kao prva u grupi
      10
    • Da, kao druga u grupi
      12
    • Da, kao najbolja trećeplasirana ekipa
      1
    • Da, kroz baraž
      8
    • Ispadamo u baražu
      8
    • Plasirani ispod trećeg mesta u grupi
      10
    • Diskvalifikovani posle utakmice sa Albanijom
      16

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Što se tiče meča i 3:0 za nas, najveći problem je što nisam video nigde sudiju, delegata i posmatrača na terenu. Biće zanimljivo večeras i sutra.

Upravo to... sve ce se opet svesti na incidente na tribinama i usputni incident sa albanske strane i mi cemo dobiti najvise po usima...

• Replies 3.2k
  • Views 275.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Omfg evo ga drugi rat u istoriji čovečanstva koji je oficijalno počeo zbog fudbala...

bas sam se setio hondurasa i salvadora pre pocetka utakmice.

Kako "Blic" saznaje, u vrhu SNS veruju da su na ovaj incident na tribinama Mikića podstrekivali pojedinci iz Fudbalskog saveza Srbije i uprave FK Partizan.

oni veruju, moš misliti!!! fali još samo da Đilas nekako uđe u sliku.

Bio na licu mesta, imam video od 5 min. Ovo je najludja stvarno koju sam video u zivotu ali ne verujem da je ovo bilo slucajno. Pisacu kasnije kad dodjem kuci.

Edited by gazza1

Sudija je zaustavio utakmicu kada se pojavila bespilotna.

To bi trebalo da bude dobro po nas... Valjda...

dyUMo8.jpg

Ko tebe dronom, ti njega stolicom!

Edited by Agni

ovo je ili pobeda ili toliko glupo da će na kraju morati još da se izvinjavaju zbog međudržavnog incidenta

Drone queen! :D

meni super sto srbi zadnjih milion godina pricaju nipodastavajuce viceve o zaostalim albancima, a oni dronom napadose :s_a: . prvi put u istoriji fudbala. a vecina nebeskih navijaca i ne zna sta je to.

ne verujem da je ovo bilo slucajno

Sve više imam ovaj utisak. 

Na Blicu vest da je brat albanskog premijera uhapsen na stadionu zbog navodjenja drona.

Ako je ovo tacno moze biti dogovoreno sa njihovim savezom da isproviciraju nerede. Trebala bi istraga, ako je tacno.

Bio na licu mesta, imam animal of 5 min. Ovo je najludja stvarno koju sam video u zivotu ali ne verujem da je ovo bilo slucajno. Pisacu kasnije kad dodjem kuci.

:lolol:

dyUMo8.jpg

Ako se ovo desilo tesko da ce lobiranje da nas spase.

dyUMo8.jpg

Toliko o eventualnih 3:0 za Srbiju...

dyUMo8.jpg

e o ovome sam pričao... kad tribinama budu dominirali dresovi reprezentacije tad će i ovo biti prošlost