yolo Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Igraci nece biti kaznjeni ili o njima kasnije ? A mi se srdimo na Zhotu.....a sampion vreba :0.6:
borris_ Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Nešto nisam pročitao, šta je UEFA predvidela za majstora poznatijeg kao "Vučiću, pederu"..? Inače, ovo što su smislili je sasvim cool, da se šutiramo u dupe kako smo dobro prošli s obzirom kakvo nam je sranje napravio onaj ljudski izmet Bogdanov... (tačnije, redari / organizacija) Tacnije, DB.
Geo Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 A mi se srdimo na Zhotu.....a sampion vreba :0.6: Koji je tebi Q ... ? Daj , otkaci me se ...
MiddleClass Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 (edited) smesni ste. nema dokaza za to ko je poslao drona. mozda ga je poslao i vucic. mozda sam i ja. da su gospoda srpski policajci radili svoj posao, mozda bi taj dokaz i pronasli ali avaj. kad bi kaznili albance za ovo, svaka susa bi mogla da posalje drona i optuzi protivnicku stranu i uzme tri boda. A za sta mislis da je kaznjen FS Albanije sa 100k evra nego zbog drona? Zato sto im igracu nisu htjeli da nastave mec? Zbog toga je 3:0. 100k je zbog drona. Eto... Inace, ocekivana kazna. Ne pada UEFI na pamet da se jebu sa novom tekmom pa makar i pred praznim tribinama. Ovako su mirni do Tirane. Znao sam da ce nas skupo kostati bezmudost iz Jermenije. Edited October 24, 2014 by MiddleClass
cedo Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Znaci, srbija je kaznjena -3boda zbog organizacije utakmice za koju su postojali uslovi da se nastavi jer su zbog odbijanja albanci izgubili 3-0. Sjajno. sjajna odluka UEFA. iako se kosi sa logikom, ljudi su nas odradili kako treba, i nas i albance... neko kaze da se ovo desilo u Italiji, Italijani bi ostali sa 3 boda, a Albanci neka gledaju sta ce... istina. jedino sto u Italiji redari ne bi bas mlatili Albance, ali jbg, sada se i ja vatam za svaku sitnicu... ovako brate mili najlepse. nas oralno, albance analno, svi sretni +1 Sve je receno
kralj Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 (edited) Suluda odluka. Nemam reči. edit: Sad videh ovo Timijevo. Najefektniji komentar. Ne treba ništa dodati. Edited October 24, 2014 by kralj
MiddleClass Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 sve su ovo organizovali danci. danac je bio i u komisiji! To je to! :D Niko nije zadovoljan. Odlicna kazna. Kako nije? Eno slavlje na ulicama u Estorilu, Bragi i Lisabonu traje od jutros.
ducca Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 A mi se srdimo na Zhotu.....a sampion vreba :0.6: A sta je problem sa ovim? Bilo je reci da ce i neki igraci najebati zbog fajta sa redarima/navijacima pa nista od toga. Pitanje Gea je sasvim legitimno. Dokle to smaranje sa ismevanjem?! I koji kurac ne objave obrazlozenje odluke posto ovde svi imaju svoje tumacenje i svako ko se drzne da kaze suprotno je odma retardiran i ovakav/onakav.
MiddleClass Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Uskoro ce valjda UEFA obrazloziti kaznu. A za kazne za igrace su ionako rekli da nece biti objavljene danas.
John Coltrane Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Ovo nije najtacnije. Cinjenica jeste da je u vecini slucajeva za lose organizovan mec okrivljen domacin, ali je bilo slucajeva i da gost zbog svojih navijaca dobije kaznu. Jeste, slazem se, ali za te bezbednosne propuste mora da odgovara domacin. Pod bezbednosnim propustima svi znamo sta spada, necemo se ponavljati.
aussie Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Ipak pozitivna nula posto Srbija poboljsava gol-razliku za tri gola a Albanci je kvare. Znaci, ipak, Srbin pobedijo
harper lee Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Genijalna kazna. Pare su uzeli a nama i Albancima su porucili "pusite ga stoko pa kad budete normalni makar koliko Danci i Portugalci onda vas mozda i primimo da igrate s odraslim ljudima". Jedino sto bi me vise zadovoljilo je da su i nas i njih odmah izbacili iz kvalifikacija ali opet, ne bi bilo fer prema igracima da im se ne da makar nekakva sansa da zapnu i svojim trudom i rezultatima operu bruku banana drzava u kojima su se rodili.
Recommended Posts