March 6, 20241 yr Did ‘Twin Peaks’ Stick the Landing? https://www.theringer.com/2024/3/6/24092146/twin-peaks-series-finale-beyond-life-and-death Andy Greenwald is joined by Joanna Robinson to discuss “Beyond Life and Death,” the series finale of Twin Peaks.
May 8, 2024May 8 Najbolja serija svih vremena. Pritom ima dosta momenata sapunice, svideće ti se. Edited May 8, 2024May 8 by garmonbozia
May 8, 2024May 8 2 minutes ago, garmonbozia said: Najbolja serija svih vremena. Pritom ima dosta momenata sapunice, svideće ti se. Heheh znaš me maco.
May 8, 2024May 8 samo, kada stignes do druge sezone, gledaj do desete epizode, u kojoj se prica oko gllane misterije,da kazemo, zatvara, ne gledaj 10-16, bukvalno nesto najgore sto se desilo toj seriji, znaci, 9, pa prelazis na 17 epizodu, tu se serija vraca sebi..
May 8, 2024May 8 Posle devete epizode odgledaj Fire walk with me, to je prikvel film. Pa nastavi sa desetom i dalje po redu, tih nekoliko epizoda jesu malo smarajuće i spore ali ne toliko da bi se preskočile. Zapjevajmo našu staru:
May 8, 2024May 8 Ja bih gledao odmah nakon što se reši misterija, da se stekne bolji uvid u sve...i da se malo napune baterije zbog tih nekoliko epizoda. Može i tako, da, ali kad nekome preporučujem onda idem ovim redosledom. @Misko
May 9, 2024May 9 9 hours ago, Milošica said: 9 hours ago, garmonbozia said: Najbolja serija svih vremena. Pritom ima dosta momenata sapunice, svideće ti se. Heheh znaš me maco. Kad mu budeš prepoznao ovaj sada avatar, shvatićeš što seriju ocenjuje sa "naj".