uini Posted March 6, 2024 Posted March 6, 2024 Did ‘Twin Peaks’ Stick the Landing? https://www.theringer.com/2024/3/6/24092146/twin-peaks-series-finale-beyond-life-and-death Andy Greenwald is joined by Joanna Robinson to discuss “Beyond Life and Death,” the series finale of Twin Peaks. 1
Milošica Posted May 8, 2024 Posted May 8, 2024 Jel taj Tvin Piks neka misterija nešto, dal gledati. 1
garmonbozia Posted May 8, 2024 Posted May 8, 2024 (edited) Najbolja serija svih vremena. Pritom ima dosta momenata sapunice, svideće ti se. Edited May 8, 2024 by garmonbozia 1
Milošica Posted May 8, 2024 Posted May 8, 2024 2 minutes ago, garmonbozia said: Najbolja serija svih vremena. Pritom ima dosta momenata sapunice, svideće ti se. Heheh znaš me maco.
Misko Posted May 8, 2024 Posted May 8, 2024 samo, kada stignes do druge sezone, gledaj do desete epizode, u kojoj se prica oko gllane misterije,da kazemo, zatvara, ne gledaj 10-16, bukvalno nesto najgore sto se desilo toj seriji, znaci, 9, pa prelazis na 17 epizodu, tu se serija vraca sebi..
ragasto Posted May 8, 2024 Posted May 8, 2024 Posle devete epizode odgledaj Fire walk with me, to je prikvel film. Pa nastavi sa desetom i dalje po redu, tih nekoliko epizoda jesu malo smarajuće i spore ali ne toliko da bi se preskočile. Zapjevajmo našu staru: 1
Misko Posted May 8, 2024 Posted May 8, 2024 Film je bolje gledati tek po zavrsetku druge sezone, imho..
ragasto Posted May 8, 2024 Posted May 8, 2024 Ja bih gledao odmah nakon što se reši misterija, da se stekne bolji uvid u sve...i da se malo napune baterije zbog tih nekoliko epizoda. Može i tako, da, ali kad nekome preporučujem onda idem ovim redosledom. @Misko
J-♣ Posted May 9, 2024 Posted May 9, 2024 9 hours ago, Milošica said: 9 hours ago, garmonbozia said: Najbolja serija svih vremena. Pritom ima dosta momenata sapunice, svideće ti se. Heheh znaš me maco. Kad mu budeš prepoznao ovaj sada avatar, shvatićeš što seriju ocenjuje sa "naj". 1
Misko Posted May 9, 2024 Posted May 9, 2024 Spoiler olabavite malo, da slucajno ne ispojlujete coveku nesto
Recommended Posts