Jump to content
IGNORED

Twin Peaks nova sezona, vreme je za hajp

Lrd

Recommended Posts

Posted

jbg meni ta osma epizoda lagano u top 3 stvari koje su ikada snimljene za tv

• +1 2
Posted

Izvanredna je osma, i kad sam je prvi put odgledao i ja sam delio mišljenje, ali mi je sad, kad je prošlo izvesno vreme, možda bolja treća i dve zadnje. Kod 8-me je specifično što može da egzistira sama za sebe, van konteksta celokupnog (trećeg) serijala.

Posted

uopste ne mogu da je se sjetim. gdje se gleda twin peaks, cini mi se da je bio na netflix-u, a sad ga nema?

Posted
3 minutes ago, morgana said:

uopste ne mogu da je se sjetim. gdje se gleda twin peaks, cini mi se da je bio na netflix-u, a sad ga nema?

Isto sam sinoć krenuo da čačkam, nema na HBO (a ubijeđen sam bio da je tamo bila treća sezona), nema uopšte na EON-u ni u kom katalogu. To je Showtime, moguće je da to sad pripada Amazon Primeu. Ili je transferisano na dolazeći Dizni.

• +1 1
Posted

nema ga vise nigde sem na torentu

• Hvala 1
Posted
1 minute ago, James Marshall said:

Isto sam sinoć krenuo da čačkam, nema na HBO (a ubijeđen sam bio da je tamo bila treća sezona), nema uopšte na EON-u ni u kom katalogu. To je Showtime, moguće je da to sad pripada Amazon Primeu. Ili je transferisano na dolazeći Dizni.

tenks, skoknucu do torenta

Posted

Moraće se. Sinoć mi došlo ponovo da gledam.

• +1 1
Posted
7 minutes ago, morgana said:

Bilo je do pre par meseci na HBO GO-u (toliko su imali ugovor sa Showtime-om), sad trenutno (verovatno) samo ilegalno. 

• Hvala 1
  • 10 months later...
  • 2 weeks later...
Posted
On 11.5.2022. at 21:50, Ian Mancunian said:

Jel neko čitao ovaj uradak "The secret History of Twin Peaks" https://www.amazon.com/Secret-History-Twin-Peaks-Novel/dp/1250075580/ref=mp_s_a_1_1?crid=15FIHILX66P3&keywords=the+secret+history+of+twin+peaks&qid=1652298523&sprefix=the+secret+history+of+Twin%2Caps%2C242&sr=8-1 ?

Ja sad počeo, deluje zanimljivo, i vidim da je po recenzijama baš za HC fanove.

Definitivno zanimljivo, na pola sam knjige i sada počinje priča o porodicama osnivačima TP i slično. Pre toga ima svega, i UFOlogije, i rana osvajanja američkih prostora i slično.

• 3 weeks later...
Posted

Изгледа да је преминула дама која пева овај анђеоски увод у серију. :sad: (тако јављају медији) Твин Пикс је за мене стаза према људској интровертности, па и на саму песму гледам тако.

• Tužno 1
Posted

Prva sezona, vrhunska..i druga, do razotkrivanaj ubice l.P. plus samo  finale..

• 3 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Ove, tj sad vec prosle godine je umro i Kenneth Welsh (Windom Earle). Kolko vidim, nije okaceno ovde