Jump to content
IGNORED

Twin Peaks nova sezona, vreme je za hajp

Lrd

Recommended Posts

Posted
On 12.10.2019. at 11:24, Jeremija said:

Preminu i Robert Forster. Užasno mnogo glumaca iz novog serijala je otišlo u par godina, Miguel Ferrer, Peggy Lipton, Catherine Coulson, Harry Dean Stanton...

RIP Šerife Truman:

RIP

ova komplet scena je genijalstina :heart:

Marlon-Brando.jpg

• 5 weeks later...
Posted

Ima veceras fire walk with me

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted
On 13.6.2019. at 17:58, ObiW said:

Dadada, treba pročitati knjigu da bi se razumelo šta je reditelj hteo da kaže u tri serije i jednom filmu. :isuse:

Nisam pročitao nijednu knjigu, ali serijal doživljavam kao neku vrstu traženja jungijanskog sopstva, kako kroz individualan razvoj, tako i kroz kolektivnu svest u američkoj mitologiji i kulturi. Kuper kao Kuper (iz prve sezone) je mitološki junak, herojska (kaubojska) figura, ali on je ujedno neko ko kroz diktafon psihoanalizira sebe, neko ko 1989. vrši sitne popravke u srednjeklasnom američkom raju, a u 2017. je anti-junak okružen lumpenima. Grozničavo pokušava da se formira kao ličnost i da se ujedini sa svim svojim komponentama ličnosti u jednu trajnu, to mu ne uspeva. Filmskim jezikom je jako teško prikazati svu tu unutrašnju borbu, zato je Linč filmski genije, učinio je skoro nemoguću stvar.

• 1 month later...
Posted

Kyle MacLachlan: ‘I don’t understand all of Twin Peaks’

I don’t understand all of Twin Peaks. The fans understand it much more than me! When you’re being directed by David [Lynch] it’s sometimes hard to follow everything he’s trying to say. I’m not sure how bothered David is about that. He really does allow his subconscious to move him through stories. I think he likes the actors he works with to do that, too. I think that’s a big reason why his work is so interesting.

• 4 weeks later...
Posted

Srećna 30godišnjica svima koji slave

ccf0368fe0b4d5fb7360df8c70376e04.gif

Posted

jel divan dan? :D

sent from bubamoto

Posted

Ja ću da slavim - pitu nemam ali kafa će da posluži.

:s_d:

Posted
On 15.3.2020. at 12:31, Indy said:

When you’re being directed by David [Lynch] it’s sometimes hard to follow everything he’s trying to say. I’m not sure how bothered David is about that. He really does allow his subconscious to move him through stories. I think he likes the actors he works with to do that, too. I think that’s a big reason why his work is so interesting.

Njegova partnerka iz Plavog somota je slično rekla pre jedno četvrt veka, kada je rekla da je razlika između Istvuda i Linča u tome što, kada joj Istvud kaže šta da radi, ona tačno zna šta da radi a, kada joj Linč kaže šta da radi, ona uopšte ne zna šta da radi...

• 3 months later...
Posted

Kylić se igra "I know a spot" meme-a... Vrlo cute.:heart: (Lol za "Translate Tweet")

kyle.png

• 4 weeks later...
Posted

Upravo sam vodio Charlie/ Audrey razgovor sa fejsbuk tulpom

(nepoznata osoba, upravo prihvaćen fejsbuk rikvest) - Hej:) Jeste dobro? Erika mi reče da su Žarko i Željko zakačili virus 1f641.png:(
Ja : Ćao. Ne znam ko su Erika, Žarko, Željko..😕
(nepoznata osoba, upravo prihvaćeni fejsbuk rikvest) : Tvoj tata Žarko, Kaća moja sestra mi rekla, ja sam Žarkova sestra od pokojnog Rajka. Marina, pa upoznali smo se kod nas u Kumboru. Žare i Željko preležali virus reče Kaća pa da pitam jeste dobro, kako su???

spacer.png

• Haha 1
  • 1 month later...