Dionysos Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 био је кул док се кинескиња није претворила у фиоку
Аврам Гојић Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 edit: Грешни Василије, imaš na uobičajenim mestima bluray verziju. Stavio da se skida, taman ce biti dl-ed do 2016.
MayDay Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Jednom prilikom sam na faksu prezentovala jedan rad, vrlo tehnicki, koji je u naslovu imao "logarithmic preferences", pa me je profesor najavio kao The Log Lady. :D Inace, ja sam bila malena kada je TP isao premijerno, ali posto su mi roditelji pratili, kao pratila i ja. Uglavnom to Odrino sa savijanjem drscice tresnje jezikom mi je bilo urezano u mozak.
Lrd Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 Odrino sa savijanjem drscice tresnje jezikom mi je bilo urezano u mozak. Pa vidi...nisi jedina, da tako kažem. :)
morgana Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 (edited) oko mene se sve neki foliranti ložili na to pa nisam odgledao ni jednu epizodu sad mi malo žao što sam propustio jedna zenska ubivena, druga maltretirana, mnoga u najstarijem zanatu, to ti je tema, pa ti vidi a ima i agent fbi i patuljak Edited October 6, 2014 by morgana
fikret selimbašić Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 The Log Lady. Žena sa povezom preko oka, ona što pokušava da neke savršene klizače napravi. Mynah bird kao svjedok ubistva, likvidirana snajperom. San...Ja ću ovo ponovo da odgledam.
ToniAdams Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 ma dajte, lost pre losta, sto se tice pokretanja tema i nezavrsavanja istih. bulja, kazem. sa dobrim ribama, ali i dalje bulja.
djeneralche Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 ma dajte, lost pre losta, sto se tice pokretanja tema i nezavrsavanja istih. bulja, kazem. sa dobrim ribama, ali i dalje bulja. +1
gervasius twinkleminkleson Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Bolje da su napravili novu sezonu Tropical Heat
precog Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Ma bice rimejk smor, ne mere to sad i ovde. Nije oridjidji uopste los, pogledao prvih 10tak epizoda pre 3-4 godine. I dalje baca na atmosferu :)
Recommended Posts