Jump to content
IGNORED

Usvajanje dece

JozoMujica

Recommended Posts

Posted

ne znam mire, ako je tebi ok da ti dete najebava samo zato sto je okolina surova, i zato sto je to realno stanje, ko sam ja da sudim.

nidam primetio da rekoh da je išta, i prethodno navedeno, ok

samo, tu sam gde sam

okruženje je takvo kakvo je

prvo o čemu razmišljam je dobrobit moje dece, pa makar i trenutna, iza toga veeelika pauza, a onda se malo posvetim i teoretisanju :)

• Replies 550
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• sailorman

52

• ToniAdams

42

• Giga Moravac

33

• Notorious

33

Posted (edited)

aman jasno mi je.

deca su jednim delom mala govna koja izrastu u velika govna, dobro jutro, znali smo to i ranije.

ali okruzenje je da se menja. nista nije takvo kakvo je.

Edited by ToniAdams
Posted

i sta valja onda ciniti kada gej osoba ima (biolosko) dete? oduzimati i davati strejt parovima, u interesu deteta?

nevredno odgovora, tužan flejm
Posted

nidam primetio da rekoh da je išta, i prethodno navedeno, ok

samo, tu sam gde sam

okruženje je takvo kakvo je

prvo o čemu razmišljam je dobrobit moje dece, pa makar i trenutna, iza toga veeelika pauza, a onda se malo posvetim i teoretisanju :)

pa tako bi i gejevi

Posted

U Francuskoj su ovih dana desničari održali skup sa zahtevom da se lezbijkama ukine pravo na veštačku oplodnju, u interesu nerođene dece, naravno. Teško da išta više može da me začudi. 

Posted

aman jasno mi je.

deca su jednim delom mala govna koja izrastu u velika govna, dobro jutro, znali smo to i ranije.

ali okruzenje je da se menja.

istina, ali sam premator za tako nešto, pardon

imao sam želju pre skoro deceniju i po

proš'o voz

Posted

nevredno odgovora, tužan flejm

nije flejm, nego pitanje. sta bi radio u takvom slucaju?

Posted

pa tako bi i gejevi

slažem se, samo što im je skučenije polje delovanja
Posted (edited)

Sasvim razumljivo. Svakome je najbitnije pre svega sopstveno dete i njegova sreća. Ali isto je i sa gej roditeljima. Možda će u budućnosti biti i neke lavine istopolnih parov koji će usvajati decu, ali u ovom trenutku legalizacija takve mogućnosti služiće pre svega da istopolnih partneri bioloških roditelja koji već žive sa njihovom decom u nekakvoj zajednici, mogu da postanu zvanični staratelji toj deci. Njima je to bitno upravo zato što im je najviše stalo do sopstvene dece i njihove sreće.

Edited by Turnbull
Posted

nije flejm, nego pitanje. sta bi radio u takvom slucaju?

toliko mi je odvratno zazvučalo, da me mrzi da se vratim na prethodnu stranu, izvini
Posted

toliko mi je odvratno zazvučalo, da me mrzi da se vratim na prethodnu stranu, izvini

pa nema potrebe da se vracas i izvinjavas, samo reci sta mislis da je optimalno za dete u takvom slucaju?

Posted

pa nema potrebe da se vracas i izvinjavas, samo reci sta mislis da je optimalno za dete u takvom slucaju?

šta ono bi, gej ima biološko dete?

pa s kim detetu može biti bolje nego sa roditeljem?

mislim na situaciju mimo ekstrema u ponašanju

Posted

nikad nigde ne postoji optimalno

Posted

Okej, i onda taj gej ima partnera kojeg voli i kojem veruje i sa kojem živi, itd. I ima dete koje živi sa njima u porodičnoj zajednici. I želi da njegov partner ima roditeljske privilegije, između ostalog i za slučaj ako se njemu samom nešto desi. Nije to nikakva teorija, to je živa stvarnost kakve ima i u Srbiji.

Posted (edited)

nikad nigde ne postoji optimalno

izgleda da razlicito shvatamo znacenje reci optimalno....

Edited by rajka