betty Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 to ce beti prva reci, da znas. naravno da nije isto, muskarci su u proseku malo visi.
kgmr Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 homofob si maskiran u nehomofoba, inace ne znam kako da objasnim taj uzas koji pises.
ultra plasticni Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 ma nije to tako, posebno nije neodredjeno. a jos posebnije nije daleko. U zemlji u kojoj je potrebna sila vojske i policije da obezbedi pravo okupljanja, pravo na usvajanje mi deluje poprilicno udaljeno. Ostavljam mogucnost da je u ovom pudingu od banana drzave moguce jednostavnije nego inace (visedecenijskim insistiranjem i zasto to ne reci krvavom borbom na ulici npr. Kalifornija) preskociti stepenike u osvajanju prava i gradjanskih sloboda.
kgmr Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 U zemlji u kojoj je potrebna sila vojske i policije da obezbedi pravo okupljanja, pravo na usvajanje mi deluje poprilicno udaljeno. Ostavljam mogucnost da je u ovom pudingu od banana drzave moguce jednostavnije nego inace (visedecenijskim insistiranjem i zasto to ne reci krvavom borbom na ulici npr. Kalifornija) preskociti stepenike u osvajanju prava i gradjanskih sloboda. a, mislis na pravo usvajanja. ja sam mislila da pricas o tome kakve su posledice istopolnog roditeljstva, pa da za to treba da cekamo neodredjeno dugo. my bad. a ovo drugo nemam pojma. meni je to sire pitanje, za sve tekovine koje se uvoze, ovde ili bilo gde. da li se precicom postigne isto kao i postepenom borbom. a mozda i lupetam skroz, samo se cesto to pitam
Mr.Pink Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 (edited) ima dva tate? :( razumem da neko voli da pravi konstrukte i akrobacije jezičke radi neke polit korektnosti, ali "ima dva tate" kada se pročita u jednom dahu ima prizvuk nekog dijalekta severnoameričkih domorodaca. Edited October 6, 2014 by Mr.Pink
Mr.Pink Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 (edited) Akrobacije? Jezičke? ne boj se, nisam mislio na tebe. Edited October 6, 2014 by Hamlet Strašni
morgana Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 skokni do jutjuba, pince, naci ces cijeli film o dva tate
sailorman Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 ne boj se, nisam mislio na tebe. Uh dobro je, već me oblio hladan znoj.
ultra plasticni Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 a, mislis na pravo usvajanja. ja sam mislila da pricas o tome kakve su posledice istopolnog roditeljstva, pa da za to treba da cekamo neodredjeno dugo. my bad. Ovo prvo proizlazi iz ovog drugog. Tako bi bar trebalo
Turnbull Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 ne boj se, nisam mislio na tebe. A na koga i na šta si ustvari mislio? Šta uopšte hoćeš da kažeš?
kgmr Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 to je cisto politicko pitanje, a protivnicima roditelja koji su lgbt uopste ne ide u prilog da se ispituju deca iz takvih porodica
Mr.Pink Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 skokni do jutjuba, pince, naci ces cijeli film o dva tate lol
Aće Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 jebote pre bih dao dete na odgajanje paru bonobo majmuna nego "tradicionalnoj srpskoj porodici"
Recommended Posts