Lezilebovich Posted Monday at 16:17 Posted Monday at 16:17 2 hours ago, cedo said: dajte mi ime sudije, za hronologiju bescasca 4 hours ago, nautilus said: Marijana Milosavljevic Nikolic znam da ne stizes da citas od silnog postovanja, ali bukvalno prosla strana je u pitanju 1
cedo Posted Monday at 16:22 Posted Monday at 16:22 1 minute ago, Lezilebovich said: znam da ne stizes da citas od silnog postovanja, ali bukvalno prosla strana je u pitanju to je bas zato sto i citam teme pre postovanja. moze nesto i da promakne hvala @dunja sto je okacila momentalno, pa nisam morao da trazim hvala i tebi 1
bejzbolka Posted Monday at 16:26 Posted Monday at 16:26 2 hours ago, Engineer said: Kako vi regulišete bolovanje i ostale situacije kad ste opravdano sprečeni da radite (svadbe, sahrane, selidbe...) ? Samo obavestiš sud da nećeš doći i priložiš opravdanje. 1
Popular Post bejzbolka Posted Monday at 16:27 Popular Post Posted Monday at 16:27 (edited) Doneta je nova odluka o obustavi, očekuje se nova skupština i podizanje uloga. Žvalavi sve radi sebi na štetu, neverovatan glupak. Edited Monday at 16:27 by bejzbolka 3 1 11
villiem Posted Monday at 16:29 Posted Monday at 16:29 1 minute ago, bejzbolka said: Doneta je nova odluka o obustavi, očekuje se nova skupština i podizanje uloga. Žvalavi sve radi sebi na štetu, neverovatan glupak. Sve cemo vas angazovati Za nesto sta treba, kad 2
James Marshall Posted Monday at 16:30 Posted Monday at 16:30 Pa kao što rekoh, oni znaju samo gas i samo zataškavanje, sami podstiču taj utisak da ako popuste na samo jednoj stvari da će čitav sistem da im kolabira, i biraju sva moguća rješenja sem onog da popuste. Tipa ova fora sa presretanjem automobila sindikalaca i slanjem na vanredni tehnički pregled. 3
ultra plasticni Posted Monday at 16:31 Posted Monday at 16:31 3 minutes ago, bejzbolka said: Doneta je nova odluka o obustavi, očekuje se nova skupština i podizanje uloga. Žvalavi sve radi sebi na štetu, neverovatan glupak. sve je ovo veoma ponizavajuce. clanovi uo ne znaju da resenje ne sadrzi izreku, nego dispozitiv
nautilus Posted Monday at 16:32 Posted Monday at 16:32 Najjače je što je u sred krize Vučić zapalio u Davos i kad se vrati dočekaće ga još veće ludilo. Ovo se sve više ubrzava. 3 1
James Marshall Posted Monday at 16:33 Posted Monday at 16:33 Just now, nautilus said: Najjače je što je u sred krize Vučić zapalio u Davos i kad se vrati dočekaće ga još veće ludilo. Ovo se sve više ubrzava. Pa i to je održavanje privida među njegovima da je sve do jaja i pod kontrolom. Bukvalno ne smiju da priznaju da im pola države gori. Ovo stvarno djeluje kao balon pred pucanjem. 1
cedo Posted Monday at 16:34 Posted Monday at 16:34 Just now, villiem said: Sve cemo vas angazovati Za nesto sta treba, kad opet, ne znam kako to ide ali, izbacivanje iz komore i ciscenje govana moze samo da ide u korist normalnih ljudi tamo sutra, kada ti treba advokat da odmah imas razgranicene po pitanju morala danas je zaista samo to u pitanju, moral i osnovno ljudsko dostojanstvo
bejzbolka Posted Monday at 16:34 Posted Monday at 16:34 Just now, ultra plasticni said: sve je ovo veoma ponizavajuce. clanovi uo ne znaju da resenje ne sadrzi izreku, nego dispozitiv Njih treba posmenjivati kada se ovo završi, ali jbg dok traje, nema nam druge nego da zažmurimo, za viši interes. Koliko god ih ne volim, ovo je udar sns sekte direktno na celu advokaturu, ne sme se desiti da izađemo poraženi iz ovoga. 2 3
Eleniko Posted Monday at 16:59 Posted Monday at 16:59 apropo odlaska na skijanje, ne treba isključiti opciju da mu je neko ozbiljan savetovao da se malo skloni, u anticipaciji velikih napetosti ove nedelje. u fazonu hajde šefe treba vam odmor, mi ćemo da završimo to.
Hamlet Strašni Posted Monday at 17:07 Posted Monday at 17:07 Meni su dispozitiv i izreka sinonimi. Šipka kaže da je dispozitiv deo presude ili rešenja koji sadrzi odluku. Koliko se sećam sva 4 glavna procesna zakona govore o izreci - i rešenja i presude. 3
Hamlet Strašni Posted Monday at 17:10 Posted Monday at 17:10 Сад гледам ЗУП каже диспозитив (изрека) у деловима решења. 2
nautilus Posted Monday at 17:15 Posted Monday at 17:15 (edited) Inače, AKS je donela obavezujuće uputstvo za advokate iz CG koji imaju pravo zastupanja u Srbiji, da ne postupaju dok traje štrajk. Komora porasla u mojim očima. Protiv Petronijevića i punomoćnika mu pokrenut disciplinski postupak. Edited Monday at 17:16 by nautilus 6
Recommended Posts