January 20Jan 20 Piše na libri. Ali da, neka odbiju prijem. Pa nek kače na tablu, do tada ćemo već oterati i Vučića u neku zabit. Edited January 20Jan 20 by fillex
January 20Jan 20 Odlična nam je ova samoregulacija profesije, kada sud opšte nadležnosti može da suspenduje odluku Skupštine Komore unutar 24 časa.
January 20Jan 20 Privremena mera se odnosi na obustavu rada preko zakonskog minimuma. Znači pritvor, maloletnici i zastara mora.
January 20Jan 20 29 minutes ago, nautilus said: Marijana Milosavljevic Nikolic Sestra od ujaka Nebojse Stefanovica. Kaze moj insajder
January 20Jan 20 9 minutes ago, nautilus said: Privremena mera se odnosi na obustavu rada preko zakonskog minimuma. Znači pritvor, maloletnici i zastara mora. to sto je najbitnije pritvor
January 20Jan 20 10 minutes ago, nautilus said: Privremena mera se odnosi na obustavu rada preko zakonskog minimuma. Znači pritvor, maloletnici i zastara mora. Kakva je poenta obustave rada ako ona ne uključuje pritvor? Ona onda ima samo simbolički značaj.
January 20Jan 20 nisam strucan, ali ovo je samo dodatni razlog za strajk nema izgovora ako mora po zakonu, nadjite nacin ili nadjite izgovor
January 20Jan 20 Ne postoji minimum procesa rada, jer ovo nije štrajk, mi nismo zaposleni kod poslodavca. Takođe, ovo nije parnica povodom izbora organa. Tako da Viši sud nije nadležan, tužbu treba odbaciti.
January 20Jan 20 2 hours ago, nautilus said: jeste jednom davno sam zastupao porodicu ubijenog. nudio im je mito da menjaju iskaz bukvalno tako i izgleda. uz Zoru Dobričanin, najogavnija faca.