nautilus Posted Monday at 11:39 Posted Monday at 11:39 "Zbog štrajka komore nismo u mogućnosti da primimo podnesak" Na primer 1
fillex Posted Monday at 11:46 Posted Monday at 11:46 (edited) Piše na libri. Ali da, neka odbiju prijem. Pa nek kače na tablu, do tada ćemo već oterati i Vučića u neku zabit. Edited Monday at 11:47 by fillex 1
sherman Posted Monday at 11:46 Posted Monday at 11:46 usvojena pri tom, vrlo zanimljiv izbor sudije od strane nezavisnog algoritma
Ayatollah Posted Monday at 12:05 Posted Monday at 12:05 Odlična nam je ova samoregulacija profesije, kada sud opšte nadležnosti može da suspenduje odluku Skupštine Komore unutar 24 časa. 1
nautilus Posted Monday at 12:19 Posted Monday at 12:19 Privremena mera se odnosi na obustavu rada preko zakonskog minimuma. Znači pritvor, maloletnici i zastara mora. 1
gsb Posted Monday at 12:22 Posted Monday at 12:22 29 minutes ago, nautilus said: Marijana Milosavljevic Nikolic Sestra od ujaka Nebojse Stefanovica. Kaze moj insajder
ultra plasticni Posted Monday at 12:29 Posted Monday at 12:29 9 minutes ago, nautilus said: Privremena mera se odnosi na obustavu rada preko zakonskog minimuma. Znači pritvor, maloletnici i zastara mora. to sto je najbitnije pritvor
Ayatollah Posted Monday at 12:32 Posted Monday at 12:32 10 minutes ago, nautilus said: Privremena mera se odnosi na obustavu rada preko zakonskog minimuma. Znači pritvor, maloletnici i zastara mora. Kakva je poenta obustave rada ako ona ne uključuje pritvor? Ona onda ima samo simbolički značaj. 3
fillex Posted Monday at 12:41 Posted Monday at 12:41 Upravo to, bez pritvora to je bezubi štrajk. Živo me zanima dalji rasplet događaja.
cedo Posted Monday at 12:44 Posted Monday at 12:44 nisam strucan, ali ovo je samo dodatni razlog za strajk nema izgovora ako mora po zakonu, nadjite nacin ili nadjite izgovor 1 1
bejzbolka Posted Monday at 12:57 Posted Monday at 12:57 Ne postoji minimum procesa rada, jer ovo nije štrajk, mi nismo zaposleni kod poslodavca. Takođe, ovo nije parnica povodom izbora organa. Tako da Viši sud nije nadležan, tužbu treba odbaciti.
garcia Posted Monday at 12:58 Posted Monday at 12:58 2 hours ago, nautilus said: jeste jednom davno sam zastupao porodicu ubijenog. nudio im je mito da menjaju iskaz bukvalno tako i izgleda. uz Zoru Dobričanin, najogavnija faca. 2
Recommended Posts