nautilus Posted Sunday at 23:26 Posted Sunday at 23:26 Bizon je pre par godina pokušao da upiše postdiplomske na Pravnom ali nije imao prosek pa je, navodno, pokušao na Unionu ali mu je stavljeno do znanja da i tamo treba učiti i da neće biti gledanja kroz prste pa je nestao. Inače, komoru su do pre desetak godina kontrolisali Nedići, otac i stric onog Nedića generalnog sekretara Vlade. Ne treba imati nekih velikih očekivanja od ekipe tamo, to su vam vrlo vrlo čudni ljudi ponekad vrlo bizarnih shvatanja uloge advokature.
reg Posted Monday at 00:27 Posted Monday at 00:27 53 minutes ago, nautilus said: Bizon je pre par godina pokušao da upiše postdiplomske na Pravnom ali nije imao prosek pa je, navodno, pokušao na Unionu ali mu je stavljeno do znanja da i tamo treba učiti i da neće biti gledanja kroz prste pa je nestao. Inače, komoru su do pre desetak godina kontrolisali Nedići, otac i stric onog Nedića generalnog sekretara Vlade. Ne treba imati nekih velikih očekivanja od ekipe tamo, to su vam vrlo vrlo čudni ljudi ponekad vrlo bizarnih shvatanja uloge advokature. Ja sam mislio da je upisao neki pravnoistorijski master na Pravnom, pa posle otišao na doktorske studije na Union...kod Vodinelića, sa temom iz priređivanja igara na sreću. Da mi je da sam prisustvovao tim konsultacijama.
bejzbolka Posted Monday at 09:21 Posted Monday at 09:21 (edited) 9 hours ago, nautilus said: Bizon je pre par godina pokušao da upiše postdiplomske na Pravnom ali nije imao prosek pa je, navodno, pokušao na Unionu ali mu je stavljeno do znanja da i tamo treba učiti i da neće biti gledanja kroz prste pa je nestao. Inače, komoru su do pre desetak godina kontrolisali Nedići, otac i stric onog Nedića generalnog sekretara Vlade. Ne treba imati nekih velikih očekivanja od ekipe tamo, to su vam vrlo vrlo čudni ljudi ponekad vrlo bizarnih shvatanja uloge advokature. Nedić je bio predsednik u dva mandata, ali tome ima više od 10 godina, rekao bih 15-ak. Do 2010. Njegov brat od strica jeste bio u UO dok je Šoškić bio predsednik, ali je imao blizu 80 godina i nije značajnije učestvovao u radu. Edited Monday at 09:24 by bejzbolka
Eleniko Posted Monday at 09:51 Posted Monday at 09:51 da li bi većina advokata zaista rušila ovu vlast? i zašto ne bi kada ih zabole, pravila će ostati njihova ko god da je na vlasti, gore im biti neće.
fillex Posted Monday at 10:05 Posted Monday at 10:05 Kolege, jel šaljete telegrame/mailove sudovima za nepristupanje na ročišta?
bejzbolka Posted Monday at 10:30 Posted Monday at 10:30 36 minutes ago, Eleniko said: da li bi većina advokata zaista rušila ovu vlast? i zašto ne bi kada ih zabole, pravila će ostati njihova ko god da je na vlasti, gore im biti neće. Većina advokata bi volela da sudovi i drugi državni organi rade po zakonu, što do sada uglavnom nije bio slučaj. 24 minutes ago, fillex said: Kolege, jel šaljete telegrame/mailove sudovima za nepristupanje na ročišta? Ne moraš, komora je već obavestila sve sudove (bar bi trebalo da je tako). 2
napadaj Posted Monday at 10:31 Posted Monday at 10:31 Petronijević podneo Upravnom sudu tužbu za utvrđivanje ništavosti odluke AKS.
Hamlet Strašni Posted Monday at 10:31 Posted Monday at 10:31 Ja sam slao prošli put kada sam bio tužilac. Ove nedelje sam tuženi/ okrivljeni samo. A na roditeljsko pravo danas su klijenti otišli sami.
fillex Posted Monday at 10:36 Posted Monday at 10:36 4 minutes ago, napadaj said: Petronijević podneo Upravnom sudu tužbu za utvrđivanje ništavosti odluke AKS. Gubavac
nautilus Posted Monday at 10:40 Posted Monday at 10:40 8 minutes ago, napadaj said: Petronijević podneo Upravnom sudu tužbu za utvrđivanje ništavosti odluke AKS. Što je disciplinski prekršaj jer tužbi ne preti prekluzija.
Eleniko Posted Monday at 10:44 Posted Monday at 10:44 jel petronijević onaj retard iz čirilice i sa pinka ako jeste - mamu mu jebem pandursku 2
nautilus Posted Monday at 10:52 Posted Monday at 10:52 jeste jednom davno sam zastupao porodicu ubijenog. nudio im je mito da menjaju iskaz 1
bejzbolka Posted Monday at 11:26 Posted Monday at 11:26 Privremena mera usvojena. E sad da vidimo odgovor komornika, pošto su prošli put jedva dočekali privremenu meru kad je podneo njihov igrač, dok je bila obustava zbog bankarskih predmeta.
Recommended Posts