Jump to content
IGNORED

Advokatura

Tribun_Populi

Recommended Posts

Posted

Bizon je pre par godina pokušao da upiše postdiplomske na Pravnom ali nije imao prosek pa je, navodno, pokušao na Unionu ali mu je stavljeno do znanja da i tamo treba učiti i da neće biti gledanja kroz prste pa je nestao.

Inače, komoru su do pre desetak godina kontrolisali Nedići, otac i stric onog Nedića generalnog sekretara Vlade. Ne treba imati nekih velikih očekivanja od ekipe tamo, to su vam vrlo vrlo čudni ljudi ponekad vrlo bizarnih shvatanja uloge advokature.

Posted
53 minutes ago, nautilus said:

Bizon je pre par godina pokušao da upiše postdiplomske na Pravnom ali nije imao prosek pa je, navodno, pokušao na Unionu ali mu je stavljeno do znanja da i tamo treba učiti i da neće biti gledanja kroz prste pa je nestao.

Inače, komoru su do pre desetak godina kontrolisali Nedići, otac i stric onog Nedića generalnog sekretara Vlade. Ne treba imati nekih velikih očekivanja od ekipe tamo, to su vam vrlo vrlo čudni ljudi ponekad vrlo bizarnih shvatanja uloge advokature.

Ja sam mislio da je upisao neki pravnoistorijski master na Pravnom, pa posle otišao na doktorske studije na Union...kod Vodinelića, sa temom iz priređivanja igara na sreću. Da mi je da sam prisustvovao tim konsultacijama.

Posted (edited)
9 hours ago, nautilus said:

Nedić je bio predsednik u dva mandata, ali tome ima više od 10 godina, rekao bih 15-ak. Do 2010. Njegov brat od strica jeste bio u UO dok je Šoškić bio predsednik, ali je imao blizu 80 godina i nije značajnije učestvovao u radu.

Edited by bejzbolka
Posted

da li bi većina advokata zaista rušila ovu vlast?

i zašto ne bi kada ih zabole, pravila će ostati njihova ko god da je na vlasti, gore im biti neće.

Posted

Kolege, jel šaljete telegrame/mailove sudovima za nepristupanje na ročišta?

Posted
36 minutes ago, Eleniko said:

da li bi većina advokata zaista rušila ovu vlast?

i zašto ne bi kada ih zabole, pravila će ostati njihova ko god da je na vlasti, gore im biti neće.

Većina advokata bi volela da sudovi i drugi državni organi rade po zakonu, što do sada uglavnom nije bio slučaj.

24 minutes ago, fillex said:

Kolege, jel šaljete telegrame/mailove sudovima za nepristupanje na ročišta?

Ne moraš, komora je već obavestila sve sudove (bar bi trebalo da je tako).

• Hvala 2
Posted

Petronijević podneo Upravnom sudu tužbu za utvrđivanje ništavosti odluke AKS.

Posted

Ja sam slao prošli put kada sam bio tužilac. Ove nedelje sam tuženi/ okrivljeni samo. A na roditeljsko pravo danas su klijenti otišli sami.

Posted

Ja sam tužilac, poslaću ipak, zlu ne bilo.

• +1 1
Posted
4 minutes ago, napadaj said:

Gubavac

Posted
8 minutes ago, napadaj said:

Što je disciplinski prekršaj jer tužbi ne preti prekluzija.

Posted

jel petronijević onaj retard iz čirilice i sa pinka

ako jeste - mamu mu jebem pandursku

1695990959-Tan2023-09-2914255994_1-1200x

• +1 2
Posted

jeste

jednom davno sam zastupao porodicu ubijenog. nudio im je mito da menjaju iskaz

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Privremena mera usvojena. E sad da vidimo odgovor komornika, pošto su prošli put jedva dočekali privremenu meru kad je podneo njihov igrač, dok je bila obustava zbog bankarskih predmeta.