September 10, 201410 yr Meni je nekako najdrazi tim ever onaj iz 75 Takođe. Mada mi ni tada nije bilo jasno zašto u njemu nije bilo mesta za Branka Macuru.
September 10, 201410 yr Bio je odličan tandem sa Željkom Jerkovom, mada je bila takva konkurencija da Novosel nikom nije morao da se pravda.
September 10, 201410 yr Author (Kuki i Drazen.. tu su i Radja i Primorac) :( posle ovoga idu slike one druge, manje Jugoslavije.. Edited September 10, 201410 yr by Have_Fun
September 10, 201410 yr racunar mi je u losem stanju a s obzirom da sam kolekcionar imam brdo utakmica repstacije sa evropskog i svetskog prvenstva, olimpijade...cim opravim postavljam, ovo je odlicna tema
September 10, 201410 yr racunar mi je u losem stanju a s obzirom da sam kolekcionar imam brdo utakmica repstacije sa evropskog i svetskog prvenstva, olimpijade...cim opravim postavljam, ovo je odlicna tema Da nemas negde na netu zakaceno to, da se skine dobar kvalitet?
September 10, 201410 yr vec godinu dana nisam skinuo nijednu utakmicu, malo mi je dosadilo, ranije se desavalo, tacno se secam da sam finale evrolige 1987 tracer-,maccabi skidao ravno 8 meseci. Inace vecina utakmica koje se mogu naci na YT su moje, nemam kanal vec sam nesto menjao s ljudima i sl..ima puno toga da se nadje samo treba njuskati
September 11, 201410 yr Ako nije bilo - da ne zaboravim... :) YUGOSLAVIA: THE EURO DREAM TEAM Dobro je sto je lepo sabrano ko je igrao, kojom prilikom - ono - "sa posvetom"...