namenski Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 ^Lamborghini Islero Jeste, al cenim da treba da se dogovoris s Kapetanom. Ili podelite, 1 pitanje on, 1 ti :) , on je bio u afektu zbog nemackih felni :D
Čutura Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 super igrica, da nema search google for this image opcije, bila bi jos bolja
namenski Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 super igrica, da nema search google for this image opcije, bila bi jos bolja Zezas? :) Mislim da moze da nadje/trazi sliku po slici? Kako?
Zavrzan Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Zezas? :) Mislim da moze da nadje/trazi sliku po slici? Kako? http://images.google.com/ + klikni na fotoaparat Nisam ga koristio za pretragu Islera(kao da je bilo mnogo modela lamboa do sada <_< ) pa nije bilo tesko naci ime Jos jedan lepotan:
namenski Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 Radi jebo te, pojma nisam imao da ovo postoji, hvala :) A ovo tvoje je, i bez ove Google zezalice, Austin Healey Sprite, nista lakse zbog ovih zablje izbuljenih farova i osim ako i Japanci nisu nesto na tu temu...
kapetanm Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Linije kola iz tog vremena uvek odaju nekako zemlju porekla, nije jos bilo racunara. KAda vidis nesto neogicno znas da je francuz kad vidis bas odvaljeno to je citroen, kad odise hladnocom i nekako sa onim brojem delova koliko ih je potrebno to je nemac. Ono u cemu bi nesto priveo na haubu, to je talijan i tu nema boga. Cigaroliki ovalni oblici idu uz engleski dizajn
namenski Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 (edited) :) Moze i Čutura slobodno da proba onu njegovu zezalicu :P... @Kapetan: pricam ja to godinama, ovo danas sve isto, da ne pise ne bi znao ni ko je, ni sta je, ni odakle je... Edited September 9, 2014 by namenski
namenski Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 Corvette c1? Jbt, ovo je bilo bas brzo, svaka cast
namenski Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 Ko je i sta je ne znam, al da je ruzan, jeste...
Zavrzan Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 (edited) 1. hint: Evropski automobil :P 2. hint: UK Edited September 9, 2014 by Zavrzan
kapetanm Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Ajd da pogajamo ko nije - italijan nikad ne bi stavio zlatni branik na crveno crni auto - neka matra-simka sad kad sam se zajebo i ispadne maserati
Recommended Posts