September 16, 201410 yr Užasno je krenulo, užasno...a mislio sam da sam sklopio solidan tim. Biće ronaldo jedini koji je prebacio 2 poena prvi dan, a polagao sam tolike nade u rondona i rahima....:(
September 16, 201410 yr Ronaldo, Mandžukić, Tevez. Tola gleda fudbal kao i svaka žena. Samo najbolje frajere bira.
September 16, 201410 yr Author Ronaldo, Mandžukić, Tevez. Tola gleda fudbal kao i svaka žena. Samo najbolje frajere bira. Jeste da nemam pojma o fudbalu, ali nemam ni o frajerima, pa su mi Ronaldo i Tevez u timu samo zato sto imamo isti rodjendan.
September 16, 201410 yr ovom aumbeynagu treba 10 prilika da bi dao jedan gol... a munuo ga i budaloteli a izmedjj njih dvojice sam se dvoumio.
September 16, 201410 yr u jebote, tola razvaljuje forum :0.6: jebm ti ovaj usrani sajt Edited September 16, 201410 yr by Dziber
September 16, 201410 yr Pa jebote Uelbeče Jbt ljudi i dalje veruju u Welbecka po raznim fanaziima.... Za kraj Steve G iskusno sa kreca, da ovekoveci debi na Areni.
September 16, 201410 yr Author Odlicno vece za mene. Trojica koji imaju 2 ili manje poena ce da budu zamenjeni. Ostali koji su igrali svi najmanje po 6 poena.
September 16, 201410 yr Najgori start ikada. Ne znam ko mi je protivnik i kako stoji, plašim se i da pogledam. Gori od ovoga ne može biti sigurno.Do sad sam makar u lš održavao taj neki 1 nivo, sad već počinjem da brinem da su mi vanzemaljci ukrali talenat za fantazi dok sam spav'o.
September 16, 201410 yr Author Ne znam ko mi je protivnik i kako stoji, plašim se i da pogledam. Gori od ovoga ne može biti sigurno. Recimo samo da ima Welbecka u timu.
September 16, 201410 yr Ja protiv ducce napeto je pogotovu sto je stivi dzi dao gol iz nepostojeceg penala.