Jump to content
IGNORED

Champppions League Fantasy 2014/15

Recommended Posts

Posted

Evo i Teveza. Napadaci svi po gol za sada. :)

• Replies 692
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tolaa

122

• *edited by mod

76

• Timmi

46

• Moća

42

Posted

Užasno je krenulo, užasno...a mislio sam da sam sklopio solidan tim. Biće ronaldo jedini koji je prebacio 2 poena prvi dan, a polagao sam tolike nade u rondona i rahima....:(

Posted

Ronaldo, Mandžukić, Tevez. Tola gleda fudbal kao i svaka žena. Samo najbolje frajere bira. 

Posted

Ronaldo, Mandžukić, Tevez. Tola gleda fudbal kao i svaka žena. Samo najbolje frajere bira. 

Jeste da nemam pojma o fudbalu, ali nemam ni o frajerima, pa su mi Ronaldo i Tevez u timu samo zato sto imamo isti rodjendan.  :cool:

Posted

ovom aumbeynagu treba 10 prilika da bi dao jedan gol... a munuo ga i budaloteli a izmedjj njih dvojice sam se dvoumio.

Posted

Evo mi i assist za Chedjoua.  :happy:

I jos jedan za Teveza!  :fantom:

Posted (edited)

u jebote, tola razvaljuje forum :0.6:

jebm ti ovaj usrani sajt :isuse:

Edited by Dziber
Posted

Pa jebote Uelbeče

:lol:

Jbt ljudi i dalje veruju u Welbecka po raznim fanaziima....

Za kraj Steve G iskusno sa kreca, da ovekoveci debi na Areni.

Posted

Odlicno vece za mene. Trojica koji imaju 2 ili manje poena ce da budu zamenjeni. Ostali koji su igrali svi najmanje po 6 poena. 

Posted

Najgori start ikada. Ne znam ko mi je protivnik i kako stoji, plašim se i da pogledam. Gori od ovoga ne može biti sigurno.
Do sad sam makar u lš održavao taj neki 1 nivo, sad već počinjem da brinem da su mi vanzemaljci ukrali talenat za fantazi dok sam spav'o.

Posted

Ne znam ko mi je protivnik i kako stoji, plašim se i da pogledam. Gori od ovoga ne može biti sigurno.

Recimo samo da ima Welbecka u timu. 

Posted

Jedva da mogu nešto da vidim kako loše radi sajt...

Posted

Ja protiv ducce napeto je pogotovu sto je stivi dzi dao gol iz nepostojeceg penala.