September 18, 201410 yr Pretpostavio sam. Za razliku od prvog dana drugi katastrofalan samo Fabregas i Martinez imali ucinak.
September 18, 201410 yr Cestitke orasi na zasluzenoj pobedi. Ako nista drugo drago mi je da sam "poginuo" bas od Iturbea. Fala, srecno na dalje :)
September 18, 201410 yr Author Upisala sam rezultate, proverite: http://www.haxball.gr/group/view/13447
September 19, 201410 yr Cestitke Hadersfildu na pobedi. Sva cetvorica u grupi smo se zgurali u 10-ak bodova. Umesto da dobijem druga dva protivnika po meri, Tolaa me namesti jedinom boljem. Zavera
September 30, 201410 yr Sutra cackanje timova samo do 17:45 zbog utakmice u Rusiji, ko bude cekao do uvece stradace.
September 30, 201410 yr Author Pa kad cekas ovo doba da namestas tim! Vidi ga Orasi, ustao covek profesionalac u 4 da namesti.
September 30, 201410 yr Do jaja! Izmene napravio, ali ne mogu da selektujem tim. Samo mi Sirigu Siriba stoji na travnatoj podlozi i to je sve. Naranvno, sat uredno odbrojava. Zajebi - ako se ne odblokira u narednih pola sata, napustam fantazi. Ko me jebe kad se bakcem sa uefom