levi Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Ma mora da bude asistencija. šta bi inače bile asistencije, samo kad strelac poturi nogu. bezveze
kralj Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 bitno je da si nesvjesno meni stao na muku vise nego sto si mislio. :D Pa dobro, moja neobaveštenost je samo zumirala tvoj debakl.
*edited by mod Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 nego jel neko uspeo da zameni artura? kod mene u jednoj drugoj ligi je uspevalo...
kralj Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Mislio sam da je penal na mom Mankilju, realizovan od strane mog Džerarda bio dovoljan da ostanem u igri, a ovaj španski mučenik dobi svega jedan poen za rešavanje utakmice.
kralj Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 S' obzirom da sam tamo nepobediv, to bi kao trebalo da mi ne odgovara? :D
Tolaa Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 Eto, Moco, koliko si kukao za Matjeom, a on na klupi. Bolje sto ga nisi nasao.
Moća Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Cuti i on i Taliska koje volebno pojavili nisu nista uradili kao ni Ocampos iz Monaka kog isto dodali u zadnji cas. Diego Costa na klupi
nbg4ever Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Pa Suarez je suspendovan. Koji kurac sam ga kupovao, jbte
Moća Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRR
kralj Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Ti bi bez skauta odabrao i Runija da je bio u ponudi.
Moća Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Pa Suarez je suspendovan. Koji kurac sam ga kupovao, jbte Da kvotujem da slucajno ne izbrise :))))))))))))))))))))))))))))
Recommended Posts