September 17, 201410 yr Ma mora da bude asistencija. šta bi inače bile asistencije, samo kad strelac poturi nogu. bezveze
September 17, 201410 yr bitno je da si nesvjesno meni stao na muku vise nego sto si mislio. :D Pa dobro, moja neobaveštenost je samo zumirala tvoj debakl.
September 17, 201410 yr nego jel neko uspeo da zameni artura? kod mene u jednoj drugoj ligi je uspevalo...
September 17, 201410 yr Mislio sam da je penal na mom Mankilju, realizovan od strane mog Džerarda bio dovoljan da ostanem u igri, a ovaj španski mučenik dobi svega jedan poen za rešavanje utakmice.
September 17, 201410 yr Author Eto, Moco, koliko si kukao za Matjeom, a on na klupi. Bolje sto ga nisi nasao.
September 17, 201410 yr Cuti i on i Taliska koje volebno pojavili nisu nista uradili kao ni Ocampos iz Monaka kog isto dodali u zadnji cas. Diego Costa na klupi
September 17, 201410 yr AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRR
September 17, 201410 yr Pa Suarez je suspendovan. Koji kurac sam ga kupovao, jbte Da kvotujem da slucajno ne izbrise :))))))))))))))))))))))))))))