Pokojni Ruxin Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 (edited) Recimo samo da ima Welbecka u timu. Od muslina da izgubim? :o Vaime oca :krstiselevomidesnom: , krajnje vreme došlo Edit - pogledao tim neprijatovljev™, biće uzbudljivo. Muslin i ja očigledno dolazimo iz iste škole koja misli da je rotacija runaldo/zlaja pametna i da tu apsolutno nema mesta pimplerima! I škole koja je izabrala pogrešnog konja iz grupe c, tj ista 2 elitna konja koja ne mogu ništa ni protiv mučenog monaka da urade. Usput izvalio da sam iskusao asisentciju morenu, a nije mi delovalo kao asist uživo, so I got that goin for me which is nice. Edited September 16, 2014 by Ruxin
Tolaa Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 Usput izvalio da sam iskusao asisentciju morenu, a nije mi delovalo kao asist uživo, so I got that goin for me which is nice. Jedino sto i muslin ima Morena.
Pokojni Ruxin Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 (edited) To se podrazumeva, ali svakako sam za nijansu srećniji kad mi 2 od 8 igrača imaju učinak, umesto 1/8. Oprostio sam se ja već od pobede. Zdravije nego da se iracinalno uzdam u lukaša muru da donese 1 prevagu...da me čovek pita zašto ga držim u timu iz godine u godinu i čemu se tačno nadam apsolutno ne bih imao odgovor. Edited September 16, 2014 by Ruxin
ducca Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 (edited) Ja protiv ducce napeto je pogotovu sto je stivi dzi dao gol iz nepostojeceg penala.Mrtva trka, jebeni Jermen mi leti na klupu tako da sutra startam sa 48 i imam Messija, Fabregasa, Danila i Felipea. Kakav si ti? Ne znam za ostale, ja ne mogu da vidim druge timove sa moba, za sad... Toloo, kolko bese kostao Tevez, padao mi na pamet jebo me pas...? Edited September 16, 2014 by ducca
Moća Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 (edited) Meni sutra Bane, Sesk, Nejmar, Dzekson Martinez, Ruben Neves i Lukas Moura. Inace iako mi je sajt javljao gresku ipak mi je zamenio Moyu sa golmanom zenita tako da od njega imam 7pts. :) Edited September 16, 2014 by Moća
crtamOrasi Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Cek bre, ovde nije moguce saltati formaciju tokom kola?
Moća Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Moguce je samo ubaci igraca i automatski ce ti promeniti.
ducca Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Meni sutra Bane, Sesk, Nejmar, Dzekson Martinez, Ruben Neves i Lukas Moura. Inace iako mi je sajt javljao gresku ipak mi je zamenio Moyu sa golmanom zenita tako da od njega imam 7pts. :) Cini mi se da onda vec mogu da ti cestitam... Jedino ako se Messi ne usere od golova a Neymar zanemi. Mada i veca cuda su se desavala
Moća Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Nista nije gotovo tebi dvojica izdominiraju a meni niko nista ne uradi i cao.
Timmi Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 dvoumih se izmedju artura i subasica umjesto moye. i tako...
Tolaa Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 Toloo, kolko bese kostao Tevez, padao mi na pamet jebo me pas...? 10.
ducca Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Citam sad da je dao gol u LS posle 1988 dana. Conte vrati se...
Recommended Posts