maheem Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 hevfane,ne gubi vreme na exitima vec skupljaj novce i idi na Dimensions sledece godine. kazu da je metalheadz night bio jedno izuvanje iz gaca pre neko vece. a i svakako tako super festival srbija nece nikada videti
Have_Fun Posted August 30, 2015 Author Posted August 30, 2015 U pravu si skrozSad vidim lineupInace, mi svake godine planiramo Outlook festival ali nikako da odemoTo bih bas zeleo da posetimSad smo gotovo bili reseni da prodamo Exit+Sea Dance ulaznice i da krpimo pare za to, medjutim, vecina je odlucila da ipak okusamo Exit Avanturu (NS+Budva)Jebote, Pula ima 2 vrhunska festivala jedan za drugimDimensions je od 27. do 31. avgusta, a od 2. septembra im krece Outlook :ODace Bog nekad neke pare pa da to spojim :DHrvati bas imaju ozbiljno jebacke festivale.. stvarno tuga sto kod nas nema niceg slicnog :/p.s. Kragujevac je u petak pokusao da pokrene mini dnevni festival urbane kulture (kako oni kazu) BreakITbio je dnevni program koji je obuhvatao Breakdance, beatbox, crtanje grafita i tako neke zajebancije, a uvece su bili nastupi lokalnih repera i DJ-eva (Sofa kru) i jos nekih gostiju iz obliznjih gradova, a doveli su i Funk Efemdzemova kao i Dave OwenaNije bilo lose i stvarno su se lepo iscimali da pokrenu sve to, ali je odziv ljudi bio slab :/ bar za moj ukusmislio sam da ce vise ljudi to ispostovati ali izgleda da po gradu vlada komercijala uz pink, city ili sta je vec sve ono i ozbiljno se siri na sve straneprs`o je Kg... a nekad je bilo brda mesta za izlaske i studentskih zurki koje nisu obuhvatale kiceraj.. sad svi klubovi lice jedan na drugi a oni koji su bili drugaciji su se zatvorili ili su prsli skroz i slabo se posecuju
maheem Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Mistanoize Drum&Bass Go Pro Video Mix // 2: https://www.facebook.com/mistanoize/videos/10154082612081664/
Have_Fun Posted December 27, 2015 Author Posted December 27, 2015 (edited) moj burazer mu radio artwork Edited December 27, 2015 by Have_Fun
Recommended Posts