Garnirung Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 8 minutes ago, J.R. Cash said: Valjalo bi imati u igri nekog beka osim Ane da je u stanju da spusti loptu na parket. A bukvalno da ima jedan kršten plej i lagano bi ih rešile
J.R. Cash Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 Ruskinje nista ne igraju a nase vise. Grozan napad u drugom poluvremenu.
Garnirung Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 2 minutes ago, theanswer said: marina da uzme stranog beka za OI i to je top nisam siguran, ali mislim da sam negde pročitao da je Milić naturalizovana igračica, tj. da je nastupala za BiH
Micko8 Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 Ova Nikolina bi mogla da bude otkrice kod nas , ne znam kada je neki nas centar ovako cvrsto odigrao i to protiv veoma jake centarske linije.
theanswer Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 Idemo dalje, za prvo mesto i direktno četvrtfinale mora da dobijemo Belgiju u svakom slučaju. Ako izgubimo sa više od 5 međutim onda smo treći pod uslovom da BLR dobije RUS.
Recommended Posts