Giggsy Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 Sonja van ritma, ali i bez nje super. Grafika zajebava samo tako, svako malo pise pogresan rezultat Samo napadati Vadeevu cim udje da napravi i tu cetvrtu Sudjenje kriminalno
theanswer Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 da li je moguće da su ova dva kompletna retarda gledala snimak i ono sudila kao nesportsku, bukvalno im želim sve najgore, pa majku vam jebem nesposobnu, uh koliko sam se iznervirao zbog ničega
J.R. Cash Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 Jedva da je i faul bio Butulija ima samopouzdanje crne mambe. Kako udje u igru, krene da resava.
renne Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 7 minutes ago, theanswer said: da li je moguće da su ova dva kompletna retarda gledala snimak i ono sudila kao nesportsku, bukvalno im želim sve najgore, pa majku vam jebem nesposobnu, uh koliko sam se iznervirao zbog ničega nestvarno je šta idioti rade
J.R. Cash Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 Gledaju snimak na kom se jasno vidi da je faul bez lopte napravljen pre suta. I sta urade? Provere ko je fauliran i priznaju kos
Giggsy Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 Moramo da otvorimo sad kako valja, inace ode sve u kurac
Goranz Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 Kad Ilija nema hrabrosti da sam povede tim nego se krije iza Maljkovićeve.
renne Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 1 minute ago, Jozef K. said: Gde ima prenos? rts i sk
J.R. Cash Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 Valjalo bi imati u igri nekog beka osim Ane da je u stanju da spusti loptu na parket.
Recommended Posts