August 28, 201410 yr pa ne bune se u tom smislu, nego je to zbilja bilo gadno i nelojalno krajnje odvratan postupak ja nisam neki naročit anin fan, tj. mislim da sam prilično objektivna u oceni tog čina ed. ukratko, od ane i jelene bi se dala sastaviti jedna jako dobra teniserka :D Edited August 28, 201410 yr by dùda
August 28, 201410 yr Nije on kriv sto se sve snima, mozda nije u tom trenutku ni razmisljao o tome - da su ti treneri neke face izborili bi se da se ti razgovori ne snimaju.
August 28, 201410 yr što bih volela da neko dobije iznera i to u 3 tb užasno je frustrirajuće gledati ga kako teroriše onim svojim servisom iz vasione ed. i klasika e jbt. oće li neko dobiti tb protiv tog čoveka Edited August 28, 201410 yr by dùda
August 28, 201410 yr Dobi Novak Matjea sa laganih 6:1, mislim da se nije pošteno ni oznojio. Naravno, to ne znači da neće sada da potone u predporođajnu depresiju .
August 28, 201410 yr Aaaahhhhh, da li je neko primetio onog tipa koji sedi iza sudije i maše mikrofonom? Ja više nisam u stanju da ljudski gledam meč, jer mi pogled samo klizne na njega Jel to uvek postojalo na US Openu, ne sećam se da sam to videla ranijih godina? Da li je to ušteda organizatora, koji nisu hteli da stave više mikrofona, pa sada ovaj jadnik prati lopticu? Kako je njegovom zglobu, da li ga boli, o čemu razmišlja? Koliko egzistencijalnih pitanja, a nigde odgovora. Kako se zove to radno mesto? Možda, mlađi menadžer audio pokrivenosti terena?
August 28, 201410 yr Jel to uvek postojalo na US Openu, ne sećam se da sam to videla ranijih godina? ima vec godinama
August 28, 201410 yr Ali uvek smešno. To mora da postoji neka mafija koja drži lobi na mikrofoniranje terena. Don Basfon & co.
August 28, 201410 yr aman, ko zeli da ima zaista dobar ton sa terena mora da ima te pecarose i tacka.
August 28, 201410 yr Krunic u 3. kolu Pogledao sam poslednja dva gema, odigrala ih je odlicno i u 3 seta dobila Keys. edit: na Kvitovu u sledecem kolu. Edited August 28, 201410 yr by Timmy
August 28, 201410 yr bravo za aleksandru dobar novak, ali lako mu je bilo da bude dobar sa phm-om kuznecov više nego odličan, ako ovako nastavi, tabasko je out ed. i da. volim da vidim kad ispada stosurova opasno su mlatile po onoj loptici, kaja malo bolje, neverovatna hrabrost u ključnim momentima Edited August 28, 201410 yr by dùda
August 29, 201410 yr gleda li ko jelenu ? ne smem još ništa da napišem, čekam da završi :D Edited August 29, 201410 yr by dùda