Jump to content

US Open 2014

Featured Replies

• Author

ma kakva hola ljudi. Modify headers na FF radi kao prethodne dve godine, kao sat. Ko je odradio proceduru prošle godine a u međuvremenu nije ništa čačkao, trebalo bi sad da radi bez ikakvih problema.

Ma kakav modify, DNS je zakon

• Replies 792
  • Views 55.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jel ima taj dns zadjabe?

• Author

pa okačio sam na prethodnoj strani gde ima 15 dana zaĐabe, taman dok traje turnir. Pa onda nađeš sledeći za 5-10 dana i tako redom. A i cene su sitne i za da se plaća

komplikovano je to :)

za ovol'ko kolko koristim, (par puta godisnje) modify super radi pos'o, a iz principa ne placam nista sto ima zadjabe  :s_c:

• Author

ma gde komplikovano. Odeš na podešavanje mrežne karte, ip setings i ubaciš DNS i kraj priče

ali onaj čova što sedi dole pored sudije,drži mikrofon i pomera ga levo desno,wtf?  :lolol:  :lolol:

ponekad ne mogu da prestanem da ga gledam..zaboleće ga ruka,bogte  :lol:

Cek, jbt, zasto pomijera mikrofon? :lol:

pa valjda da se čuje :lol: ..nemam pojma jako mi je smešno a ponekad i ometa gledanje..

Meni je smijesno, a nisam jos ni vidio

1 vremeplov

Ana, serverčina raspala :lol:

3 asa u gemu, 2 na brejk lopte, hot, hot, hot :Hail:

• Author

Kakava lagana pobeda

ja dok sam se setila da ana danas igra prvi meč, ona već završila  :lolol:

Ne znam za prvih 4-5 gemova, ali nije Risk igrala uopšte toliko loše, ne računajući poslednja 2 gema, kad se predala.

U dobroj je formi Ana, samo da se nešto ne povredi i ima otvoreno do Serene, a tu može da se opusti i odigra kako može, pa šta bude. Ionako se tu više pita Serena.

Odličan, hvala :thumbsup:

Cek, jbt, zasto pomijera mikrofon? :lol:

Zato što je u pitanju "shotgun"/usmereni mikrofon, po svoj prilici hoće da "pokupe" zvuk od igrača kad udare lopticu. Ako ih uhvate da nešto psuju, bonus :P