renne Posted August 26, 2014 Author Posted August 26, 2014 ma kakva hola ljudi. Modify headers na FF radi kao prethodne dve godine, kao sat. Ko je odradio proceduru prošle godine a u međuvremenu nije ništa čačkao, trebalo bi sad da radi bez ikakvih problema. Ma kakav modify, DNS je zakon
Čutura Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Ma kakav modify, DNS je zakon jel ima taj dns zadjabe?
renne Posted August 26, 2014 Author Posted August 26, 2014 pa okačio sam na prethodnoj strani gde ima 15 dana zaĐabe, taman dok traje turnir. Pa onda nađeš sledeći za 5-10 dana i tako redom. A i cene su sitne i za da se plaća
Čutura Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 komplikovano je to :) za ovol'ko kolko koristim, (par puta godisnje) modify super radi pos'o, a iz principa ne placam nista sto ima zadjabe
renne Posted August 26, 2014 Author Posted August 26, 2014 ma gde komplikovano. Odeš na podešavanje mrežne karte, ip setings i ubaciš DNS i kraj priče
ivy Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 ali onaj čova što sedi dole pored sudije,drži mikrofon i pomera ga levo desno,wtf? ponekad ne mogu da prestanem da ga gledam..zaboleće ga ruka,bogte
ivy Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 pa valjda da se čuje ..nemam pojma jako mi je smešno a ponekad i ometa gledanje..
Garnirung Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Ana, serverčina raspala 3 asa u gemu, 2 na brejk lopte, hot, hot, hot
duda Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 ja dok sam se setila da ana danas igra prvi meč, ona već završila
Garnirung Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Ne znam za prvih 4-5 gemova, ali nije Risk igrala uopšte toliko loše, ne računajući poslednja 2 gema, kad se predala. U dobroj je formi Ana, samo da se nešto ne povredi i ima otvoreno do Serene, a tu može da se opusti i odigra kako može, pa šta bude. Ionako se tu više pita Serena.
Time Crisis Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Ma kakav modify, DNS je zakon Odličan, hvala Cek, jbt, zasto pomijera mikrofon? Zato što je u pitanju "shotgun"/usmereni mikrofon, po svoj prilici hoće da "pokupe" zvuk od igrača kad udare lopticu. Ako ih uhvate da nešto psuju, bonus :P
Recommended Posts