renne Posted August 30, 2014 Author Posted August 30, 2014 Bravo mala! Jbt, ne sećam se da sam se nečijoj pobedi ovoliko obradovala! plus milijarda
Garnirung Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Bravo mala :) Ana, tovare, gledaj kako se menja ritam i igra protiv zajebanih udarača.
Boza_zvani_Pub Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 (edited) Kakav drop za mec loptu! Edited August 30, 2014 by Boza_zvani_Pub
Timmy Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 E jebi ga. Pa gde bas na Azarenku. Silni favoriti poispadali, bas je moglo bolje... :( A zasluzila je da joj se ovom pobedom otvori zreb, kad ono ova koja je zbog povrede pala na 16. mesto.
Garnirung Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Nije ni Vika toliko loša varijanta. Još uvek je rovita i ima tu lufta da se igra. Valjda se nije skroz istrošila fizički, s obzirom da je Vika odličan defanzivac kad je u formi.
Timmy Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Gde se nije istrosila. 6 meceva vec odigrala na USO. Posle meca izjavila da je jedva odigrala poslednji gem. A Novak za 15 min 5:0/. Iznervirao ga Kveri sa izjavama da ima sanse uz publiku :)
aram Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 samo da hejlujem malu i ja, ne stigoh ranije, ubila bi me zena da nisam otisao do prodavnice istog sekunda cim se zavrsilo :D
Miljenko Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Ja ne stigoh od posla da gledam. Bacih pogled na livescore, pomislih da nije neka greska.
Garnirung Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Aleks o umoru Sest meceva si vec ovde, kako se osecas za drugu nedelju? Imam snage zato sto ne igramo svaki dan, tu sam sa fizioterapeutom, nije mi fizicki veliki problem. Samo mentalno da ne padnem, ostalo sam ok. Vise verujem u sebe, i sto vise sebe guram to cu vise verovati u sebe, zato trebam da do kraja godine se trudim da sve meceve odigram do maksimuma. ostatak intervjua na b92 blogu kod Olića
aram Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 oće li neko dobiti tb protiv tog čoveka evo kolsrajber :)
duda Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 (edited) Bravo mala! Jbt, ne sećam se da sam se nečijoj pobedi ovoliko obradovala! +xn tek sad stigoh do neta danas sam se maltene rasplakala kad je pobedila, onako mala, ko pile neko gledala sam od 4:2 drugog seta i ono što sam videla da je uspela totalno da ispizdi kvitovu ali ono teranje petre na trčanje levo -desno, napred-nazad ... priceless neverovatna, atomski mrav ili AK 47 kako su je svojevremeno neki krstili novak se izgleda uozbiljio iako je trudan :D sad odoh da spavam, a u snu ću da navijam za kolšrajbera tek sad videh da je delakva izbacila pliškovu ana, zabij se u mišju rupu Edited August 30, 2014 by dùda
duda Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 evo kolsrajber :) menjam pitanje u: da li će neko nekad da brejkne tog iznera ?
Recommended Posts