Miljenko Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Ja isto. Lakse od ocekivanog, mada je bilo malo verovatno, da ce Larsson vezati dva dobra meca.
duda Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 (edited) pa vezala je dva, nego nije mogla tri nije larson bila toliko loša, nego nije navikla da joj se toliko lopti vraća u polje sad mogu 6.1, 6:0, protiv devojčice za koju su (na osnovu 2 odigrana meča ovde) neki predivđali da može daleko elem, jj odbrana fantastična, stiže sve živo (opet je brza), i to ne šalje u pola polja nego sve vraća duboke lopte servira pristojno, reternira duboko, bh paralela savršena veoma dobra partija, nema šta a napose što mi je drago zbgo matsa što se toliko radovao zbog zemljakinje msm ok se radovati i devojče je baš simpatično, ali mats nije :D Edited August 29, 2014 by dùda
Timmy Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Nikakav je mec bio (gledao sam od 5:0 u prvom setu). Jelena koliko mora protiv ovakve protivnice. Vrhunac gluposti ove Larson je bio kad je udarila reketom mrezu posle drugog uzastopnog smeca. Prvi put je gledam i veoma los utisak ostavlja.
Miljenko Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 U pravi si, zaboravih mec protiv Razzano. Zbog Wilandera mi je posebno drago, sto je ovako pocistila. ^_^
Garnirung Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Gledao sam i ja dok sam ručao. Videlo se odmah da će da bude brutalis, pa sam stigao i da završim još neke sitne obaveze. Nije Larson baš tolika nemačica pojma, ali tako treba da se gazi kad si u formi, bez mrljavljenja i mrcvarenja. Odlično igra Jelena, ali za sad još uvek nije bilo pravog testa. Ali mogla bi daleko...
duda Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 ne bih se složila da je meč bio loš bio je loš na momente jer je ova mala larson neiskusna inače ume da udara i da gradi poen, nego se skenjala jer su joj se uglavnom vraćale duboke lopte pokušala je i slajsanjem da se izvlači ali je jj dana bila besprekorna ta glupost sa mrežom na kraju nema veze, tu je već bila totalno demoralisana, meč je bio pri kraju a i skenjana što verovatno nije ni sanjala da će joj se prethodni smeš uopšte vratiti
duda Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 (edited) Odlično igra Jelena, ali za sad još uvek nije bilo pravog testa. Ali mogla bi daleko... jeste, jj igra odlično za svoje standarde ipak, morale bi malo i zvezde da je pogledaju pa da ode daleko jer, nije lako bez ključnog udarca - forhenda, sa kojim ona nikakvu štetu ne može da napravi, nažalost ed ali intervju da li ćeš gledati meč potencijalnih protivnica ? ne, idem kod frizera, manikira, pedikira, ''who cares about tennis, right?'' ... hahaha koja ludaja Edited August 29, 2014 by dùda
Garnirung Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Ubi me ovaj fantasy, ne znam gde pre da gledam Jelenin deo žreba je teorijski prolazan, tj. ima dosta labilnih. Jedino što je i JJ na tom spisku ^_^Ali izvodljivo je do polufinala, samo treba proći Kerber (ili malu Belindu, s obzirom na trenutni raspad Andjelike) Mada i Lusi može da bude zajebana ako se raspuca. Aleksandra je imala baš iskren on court intervju, onako bez mnogo fraziranja i pošteno priznala da se uglavnom Medison pitala.
Garnirung Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Opa, Simona se već drugi meč muči. Definitivno nije u top formi.
Timmy Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Halep izgubila prvi set, Kerber takodje.. ako puknu, ostaje jos samo Sarapova na Jeleninom putu ka finalu. Jelena retko gubi od slabije rangiranih...
Timmy Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 (edited) Auh kako odvratno urlaju Venus i Erani. Odustao sam posle 2 poena. edit: ispade SImona Edited August 29, 2014 by Timmy
Garnirung Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 (edited) Opako serviranje Lučićke. Simona je imala povredu ranije i izgleda da nije baš skroz fit. I u Nju Hejvenu je ispala brzo. Venus takodje out. Kerber, novi raspad posle brejka prednosti edit: imala je 5:2 i mala nije mogla da pogodi ništa Edited August 29, 2014 by Garnirung
Timmy Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 (edited) Ispade i Kerber. Ali kako ju je Bencic oduvala u zavrsnici. Prvo hladn spaokrvno spasila dve vezane set lopte i onda gazenje. Od danas je gotivim :) edit: Za Anu i Jelenu je dobro sto su ispale Kerber i Cibuikova, jer ce se sa njima boriti za zavrsni turnir Edited August 29, 2014 by Timmy
Timmy Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Jel gledao neku Safarova-Korne? 50 minuta igre tek 4:3.
Recommended Posts