April 29Apr 29 3 hours ago, Meduzalem said:Lažeš ko konj.Ne, brate, ne.Il ne mogu da se setim gde bih mozda bila. Prolazim kada vidim cenu macku, prolazim ispod stepenica, bacam djubre nocu, radim nedeljom, ne moram da pipnem odzacara...Zasto bismo bili sujeverni? Nasledjeni neki strahovi iz kulture? Autosugestija je nauka, nema veze sa sujeverjem Edited April 29Apr 29 by mustang
April 29Apr 29 28 minutes ago, mustang said:Zasto bismo bili sujeverni? Nasledjeni neki strahovi iz kulture?Samo moja čudna profesija. I benefit of doubt glede tvoje zanimljive ali i nadmene pojave. Neubedljiva si, danas.
April 29Apr 29 11 minutes ago, Meduzalem said:Samo moja čudna profesija. I benefit of doubt glede tvoje zanimljive ali i nadmene pojave. Neubedljiva si, danas.And who are you again? Projektujes sebe. Ja rekla sta mislim na topik ti se nadovezao, kao da sam tebe licno napala. Edited April 29Apr 29 by mustang
April 29Apr 29 Juce mi bratanica kaže “tetka, sve u kući nam je od iverice, zato ne radi kad kucamo u drvo”🤣Pravilo iz kraja, ko sretne Kezu, odmah zna da mu je puko tiket.Jednom sam umislila apokalipsu jer me je vrana jurila 100m niz stepenice, dok me nije isterala na ulicu. Posle otkrila da ta ista juri sve redom pa mi laknulo.Slabo sam sujeverna.
April 29Apr 29 22 minutes ago, mustang said:And who are you again?Projektujes sebe. Ja rekla sta mislim na topik ti se nadovezao, kao da sam tebe licno napala.Namera mi je bila da te provociram. Danas.
April 29Apr 29 8 minutes ago, Meduzalem said:Namera mi je bila da te provociram. Danas.Nemoj 😁Pazi me, mazi me...nemoj da me provociras 🤗