John Coltrane Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Porto primio u 85min kod Belenensesa za 1:1,a Benfika kod Vitorie 0:0. Ako odlucuje gol razlika Benfika je prvak.
Goranz Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 I međusobni duel je njihov, dobili su 2:0 na Dragau a u Lisabonu je bilo 0:0.
Muwan Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Galata dva kola pred kraj ima +3 u odnosu na Fener i +7 u odnosu na Bešiktaš (koji ima utakmicu manje) tako da je stvar manje-više gotova. U poslednjih pet kola četiri utakmice su dobili sa 1:0 i jednu slučajno sa 2:0 dok su rivali prosipali bodove protiv raznih raspadača i sad još samo ostaje da Fener i Bešiktaš odluče ko ide u kvalifikacije za LŠ sa drugog mesta.
Nemanja Posrbica Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Nisam ja siguran da je gotovo. Galatasaray ima meč sa Besiktasem u narednom kolu. Jel kod njih gol razlika ima prednost u odnosu na međusobni meč?
Muwan Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Ne, gleda se medjusoban susret a Galata je dobila 2:0 zimus. Plus se sledeće nedelje igra na njihovom terenu a Bešiktaš je u padu forme. Jedino ako bude nerešeno a Fener pobedi pa onda bude frka panika u zadnjem kolu jer Galata ide na gostovanje u Rize. Ali i Fener je smehotresan, u poslednjih mesec dana su dva puta okretali protiv drvoseča (3:2 i 4:2) nakon što su primali nenormalno smešne golove.
John Coltrane Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 @ Goranz Odlucuje medjusobni, pa gol razlika, pa broj postignutih golova. Dakle Benfika je stari/novi sampion.
Nemanja Posrbica Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Ne, gleda se medjusoban susret a Galata je dobila 2:0 zimus. Plus se sledeće nedelje igra na njihovom terenu a Bešiktaš je u padu forme. Jedino ako bude nerešeno a Fener pobedi pa onda bude frka panika u zadnjem kolu jer Galata ide na gostovanje u Rize. Ali i Fener je smehotresan, u poslednjih mesec dana su dva puta okretali protiv drvoseča (3:2 i 4:2) nakon što su primali nenormalno smešne golove. Može da bude problem, ako nekako Besiktas dobije Galatasaray i tako pre otvori šansu za Fenerbahce, koji ima bolji međusobni (po pobeda, ali gol u gostima za FB). Onda bi imali isti broj bodova GS i FB pred zadnje kolo, samim tim prednost za FB.
renne Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Gent uze titulu prvi put u istoriji (posle 151 godine) Kako je Brugge ispustio prednost, iskusno
Muwan Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Može da bude problem, ako nekako Besiktas dobije Galatasaray i tako pre otvori šansu za Fenerbahce, koji ima bolji međusobni (po pobeda, ali gol u gostima za FB). Onda bi imali isti broj bodova GS i FB pred zadnje kolo, samim tim prednost za FB. Bešiktaš se uredno samoubio u ponedeljak porazom od Konye na svom terenu pa sada više nema ni teoretske šanse za titulu a šanse za LŠ su im svedene na par mikrona. Raspali su se kompletno u finišu sezone. Čak i da dobiju neku ekstra motivaciju i nekim čudnim čudom pobede Galatu sad za vikend, to Feneru ništa ne garantuje jer i oni moraju da odrade svoj deo posla tj da pobede u obe preostale utakmice na šta ja ne bih stavljao neke velike pare jer se oni trenutno raspadaju tek nešto manje od Bešiktaša. Sinoć ih je Bursa u revanšu polufinala kupa nakantala sa 3:0 usred Istanbula i igraće finale sa Galatom.
Nemanja Posrbica Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Uhvatio sam sinoć nadoknadu vremena meča iz Istanbula. Imam utisak da je turski fudbal pao u odnosu na prethodnih par godina. Timovi mi deluju neubedljivo, pogotovo tri istanbulska. Nisam gledao mnogo mečeva, ali ono što sam uhvatio nije delovalo kvalitetno.
Muwan Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Ne izbacuju vrhunske igrače već godinama nego dovode strance jer imaju više keša nego pre, ali to je opet nedovoljno za one najbolje tako da im uglavnom dolaze drugopozivci ili veterani. Sneijder ovde izgleda kao marsovac, čovek je bukvalno tri klase iznad bilo kog drugog veznjaka u ligi. Slična priča je i sa napadačima, tu tek nema domaćeg talenta ni na vidiku a Cardozo i Demba su čarobnjaci fudbala u poređenju sa raznoraznim škartom dovedenim u druge klubove. Obrni-okreni, sve rade naopako i to se naravno odražava na kvalitet fudbala koji se nudi a koji je često potpuno negledljiv ako se npr. opredele da kvare igru protivnika.
Bright Billy Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 arena pocela da prenosi cesku ligu. danas u pola sest kecu sa viktoria plzen – slavia praha http://www.tvarenasport.com/vesti/238219-CeSka-liga-viktoria-plzen--slavia-praha
Recommended Posts