Moća Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Moras onda da uzmes Total TV daj nemoj se zajebavati!
John Coltrane Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 GAE-Ajax, domacin gubio sa 1:0 i onda prelepim golom stigao do 1:1 (volejcina koju u finoj paradi malo dira Silesen, a lopta od jedne pa druge stative zavrsava u mrezi) i onda u 87min golman domacina umesto ispucavanja povratne lopte prima gol zbog "krtice". Muk na maloj simpaticnoj kutiji sibica. A u BEL ligi se Klub Brizu blizi drugi poraz ove sezone u svim takmicenjima, cak od 24.8. Jbt kakav niz su napravili
John Coltrane Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Lisabonski derbi u trenutku kad Benfika ima +7 od Sportinga a +3 od Porta.
Bright Billy Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 arena pocela da prenosi prvenstvo argentine. lepo je, za promenu, gledati prvensto u kojem pravi ljubitelji fudbala imaju pare za karte...
Nemanja Posrbica Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 arena pocela da prenosi prvenstvo argentine. lepo je, za promenu, gledati prvensto u kojem pravi ljubitelji fudbala imaju pare za karte... +1 Stadion pun kao oko, plus što vidim da najavljuju 90ak prenosa tokom sezone.
Bright Billy Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 novi sistem takmicenja, 30 klubova u ligi. valjda su konacno presli na jedno prvenstvo godisnje. http://www.afa.org.ar/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=94&lang=en san lorenzo dobio prvu i gazi ka tituli
porucnik vasic Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 novi sistem takmicenja, 30 klubova u ligi. valjda su konacno presli na jedno prvenstvo godisnje. http://www.afa.org.ar/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=94&lang=en san lorenzo dobio prvu i gazi ka tituli Има цео топић за Јужну Америку. И цео канал на Јутубеу, таман да лепо пропратимо цео шампионат.
John Coltrane Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Ja stvarno ne znam da li sam 3 puta u zivotu odgledao celu tekmu bilo ARG bilo BRA prvenstva. Na stranu sto sistem takmicenja ne mogu da pohvatam, pogotovu BRA koji ima jedno 5 prvenstava godisnje. Na stranu latino pipleri, danas se u Holandiji igra Ajax-Tvente. PSV je jos u petak tukao AZ u gostima (sto je jedna od tezih tekmi do kraja kampanje) i sve je izvesnije da ce napokon prekinuti Ajaxov dugogodisnji niz titula. Ajaxu dakle neophodna pobeda, a Tvente se ionako muci cele sezone, teskom mukom ce izboriti Evropu ove sezone.
MiddleClass Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Ne znam, premalo golova je ARG liga za moj ukus. Ne volim ih zbog kladze, vjerovatno ih zato ni ne gledam. Slicno i za Brazil, mada su malo efikasniji.
John Coltrane Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Tvente poveo, Ajax odmah odgovorio 10min 1:1. Obecava start.
John Coltrane Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Na kraju 4:2, ne tako lagano kao sto rezultat kaze. Na pocetku drugog je Tvente odmah izjednacio na 2:2, ali onda primaju gol na krajnje volseban nacin obzirom da je stoper Ter Avest propustio da izbaci loptu u korner (decko ima tek 17 godina, a par minuta kasnije je dobio po nosu pa je i ubrzo zamenjen). FDBur je igrao bez klasicnog spica, sa Lase Seneom kao ST, ali cim je umesto njega uveo Milika (pozajmljen igrac iz Elite ) igra je ubrzana i Kisna je progledao. Konkrento Milik mu je petom sjajno spustio loptu i vec je 4:2 (e, sad ostaje pitanje da li je Milik hteo da "ustopuje" petom ili bas da da for Kisni). Do kraja je Tvente imao 2 dobre sanse, ali je ipak ostalo 4:2 cime je Ajax zacementirao drugu poziciju i LS.
porucnik vasic Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 Ja stvarno ne znam da li sam 3 puta u zivotu odgledao celu tekmu bilo ARG bilo BRA prvenstva. Na stranu sto sistem takmicenja ne mogu da pohvatam, pogotovu BRA koji ima jedno 5 prvenstava godisnje. Аргентина је одлична. И игра се за народ.
theanswer Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 (edited) Nema Brazil 5 prvenstava godišnje. U suštini ih ima i mnogo više ali u klubovi igraju samo 2. Jedno prvenstvo svoje države kao npr kad bi u SAD igrali prvenstvo Kalifornije i onda nacionalno prvenstvo. Ovo je period godine kada se igraju državna prvenstva. Edited February 15, 2015 by theanswer
John Coltrane Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Аргентина је одлична. И игра се за народ. Nek je, onda, narod i gleda Bila je i na SK prosle, ili pretprosle godine, nije mi drzala paznju. Sporting opet kiksnuo, vec osmi X ove sezone, i uz pobede Benfike i Porta, sad vec se sigurno oprostio od borbe za titulu.
MocaVukotic Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 ma daj, nije ni bio kandidat nikad. benfika to uzima, vidi se još od 7-8 kola
Recommended Posts