Jump to content
IGNORED

Ligue 1

keksi krem

Recommended Posts

Posted

@ WFC i tangodelta

Vidi se da niste gledali tekmu (i procitali moj post :fantom: ) inace ne bi "ludovali" za gomilom debila spremnih da lincuju fudbalere protivnickog tima.
100% tolerancija za huligane.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• John Coltrane

322

• borris_

313

• MiddleClass

154

• levi

119

Posted

Ok, preneo si poruku ekstremne desnice, ali zašto ovde?

Jel ne izlazi više Ćao Tifo?

Koju poruku ekstremne desnice? Ne pratis situaciju o nemoj lupati. KOP BB jeste ekstremna desnica ali ova poruka je bila samo glupa i nikakva politicka poruka - jednostavno prepucavanke navijaca. Ne bi se nista desilo da se nije desilo 'a finalu kupa fr pred Sarkozy-em.

Nisam siguran da je KOP BB tada raspusten ali si mozda u pravu. Kasnije su raspitili sve grupe kada se desilo ono ubistvo.

Posted

Znači jesu ekstrema dsnica, ali njihova poruka nije poruka ekstremne desnice?

Zvučiš logično i razumno

Posted

@ borris

hvala za info

Gledao sam utakmicu, niko nije huligan, ne izlazi cao tifo, dole histerija  :twak:

Posted

Verovatno, ali vas par koji vlažite na navijačku scenu, a stvarno nema razloga da to ovde  radite

Imate Ćao Tifo, imate ceo internet i sve ostale medije: Ne morate i ovde

Posted

@ WFC i tangodelta

Vidi se da niste gledali tekmu (i procitali moj post :fantom: ) inace ne bi "ludovali" za gomilom debila spremnih da lincuju fudbalere protivnickog tima.

100% tolerancija za huligane.

Gledao sam utakmicu i mislim da preteruješ - ne mislim da je moguće linčovati nekoga praznom plastičnom flašom, koja ima ne više od 20 grama.

Jeste bila užarena atmosfera, jeste bilo puno mrzitelja na tribinama i imaš prava da ti se ne sviđa, ali to je Marseille, takav je oduvek bio - ne mora baš svuda da zavlada prawn sandwich brigada, ima nas koji imamo i drugačije afinitete.

Verovatno, ali vas par koji vlažite na navijačku scenu, a stvarno nema razloga da to ovde  radite

Imate Ćao Tifo, imate ceo internet i sve ostale medije: Ne morate i ovde

Muda, ispaša.

Posted

Gledao sam utakmicu i mislim da preteruješ - ne mislim da je moguće linčovati nekoga praznom plastičnom flašom, koja ima ne više od 20 grama.

Jeste bila užarena atmosfera, jeste bilo puno mrzitelja na tribinama i imaš prava da ti se ne sviđa, ali to je Marseille, takav je oduvek bio - ne mora baš svuda da zavlada prawn sandwich brigada, ima nas koji imamo i drugačije afinitete.

Pa, to i jeste problem sto se takvi mandrili tolerisu decenijama, zarad nekog kvazi socijalnog mira ili kako bi to vec nazvali.

Posted

Pa, to i jeste problem sto se takvi mandrili tolerisu decenijama, zarad nekog kvazi socijalnog mira ili kako bi to vec nazvali.

Mislim da je ovde problem predrasuda prema navijačima koji postoji u društvu.

To je naročito izraženo kod nas u ex-YU, što je razumljivo za Srbiju, gde zaista ne postoji primer navijačke grupe koja je zapravo to - navijačka grupa, a ne kriminalna organizacija, koja obavlja prljave poslove za državu/policiju, druge kriminalne grupe ili druge stejkholdere.

Ali nisu ni druge države imune na to (primer za ovo je npr. onaj nedavni protest navijača u Londonu, gde su pitali novinara BBC kako će da izveštava o skupu, na šta je on, nakon nekog vremena priznao da će skup da oceni kao skup ekstremne desnice, jer su zahtevi sa skupa upućeni državi išli u pravcu striktnije kontrole granica i veće sigurnosti građana/uspešnijeg obračuna sa domaćim terorizmom). Mediji su ti koji kreiraju sliku kako su svi navijači huligani, a average Joe to guta.

Što se tiče navijača OM, mnogo si u krivu :)

To je tribina na kojoj je izraženo levičarsko opredeljenje, gde dominira multi-kulturalizam i anti-rasizam - kada bi ti neko predočio neke njihove stavove ili akcije (npr. narandžasta boja jedne grupe je boja protesta protiv fašizma iz 1989. koju su organizovali Ultrasi ili poruke osude/sećanja na genocid nad Armenima), a da ti neko ne kaže da se radi o navijačima, garantujem da ti (kao i pola ovog foruma) momentalno mogao da staneš iza njih.

Posted

Sve navedeno je totalno irelevantno. Ja pricam o ponavljanju izgreda na Velodromu, pogotovu kad su derbiji u pitanju i u vezi toga se apsolutno nista ne preduzima.

Posted

Potpuno je relevantno, treba objasniti o kome se govori, imajući u vidu da si ih dva posta iznad nazvao mandrilima.

Interesantno je kako si u dva posta prešao put od linčovanja protivničkih igrača do izgreda - ako nastavimo ovako, možda stignemo do toga da ćeš nazvati stvari pravim imenom - bacanjem praznih plastičnih čaša, težine 20 grama, na igrače.

Krajnje vreme da se nešto preduzme, ja glasam za model Margaret Thatcher, zabrana prilaza stadionima, oduzimanje pasoša, a dobro bi došla i neka zatvorska kaznica.

Posted

Pažljivi mandrili, gađaju igrače ali da ih ne boli  :)

Posted

Lagana setnja Monaka u Bordou, Lemarov drugi gol slalom pa Kostilu kroz noge.