Pokojni Ruxin Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Lol, šampion pozajmljuje najboljeg igrača drugom na tabeli. Koja je poenta vaše lige? :(
borris_ Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 (edited) Dzentlemntski. Decko hoce da igra za klub za koji navija :D Ovi mu dopustili. Abramovic podmazao :D Edited August 27, 2017 by borris_
borris_ Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Izgleda da Monaco zeli da dovede jos jednog napadaca. Da li ce uspjeti za 4 dana, nisam siguran. Volio bih da im dodje Belotti ali prica se i o Sanchez-u (i jos nekima).
porucnik vasic Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Lol, šampion pozajmljuje najboljeg igrača drugom na tabeli. Koja je poenta vaše lige? :( Није лига уопште. Багра.
borris_ Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Malo o Mbappé-u. Monaco ga je htio prodati ovog ljeta iako su govorili suprotno. Dogovorili su se sa Realom, 160 + 20 ali mali nije htio da ode tamo nego u PSG. Navija za njih od rodjena bla bla bla. Shvatio je da ce u PSG biti druga zvijezda da ce imati osigurano mjesto sve i vidiku SP 2018. Rodirelji koji su mu usput i menadzeri su ga savjetovali.
gervasius twinkleminkleson Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Jovetic u Monaco. Ligue 1 sve simpaticnija
Pokojni Ruxin Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Jovetic u Monaco. Ligue 1 sve simpaticnija Ja sam planirao da malo aktivnije ispratim ove godine, ali onda je šampion pozajmio svog najboljeg igrača drugoplasiranom
borris_ Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Sta ce im Mbappé, evo rasturaju "Champions project" 6-1 bez njega. Jos ako dovedu Sanchez-a ili Belotti-a, ekipa prava bombonica.
borris_ Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Ja sam planirao da malo aktivnije ispratim ove godine, ali onda je šampion pozajmio svog najboljeg igrača drugoplasiranom :(
Sandens Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Sta ce im Mbappé, evo rasturaju "Champions project" 6-1 bez njega. Jos ako dovedu Sanchez-a ili Belotti-a, ekipa prava bombonica. slazem se, skauting im sljaka za 10, evo i Lopes i Diakhaby deluju kao opasni igraci. Joveta, Belotti i Sanchez i uzimaju ponovo titulu.
Pokojni Ruxin Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 (edited) Btw nikad ja ne isključujem mogućnost da psž straobalno fejluje, pa sve i da dovedu i sterlinga i brendana do kraja roka...ali svakako jebeš takmičenje u kojem je ovakav transfer moguć. Edited August 27, 2017 by Ruxin
John Coltrane Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Na stranu ovo lupanje OM, nego gde se denuo Bijelsin totalni fudbal? On i danas X, u cetiri kola samo je tukao izlapelog Ranijerija.
Recommended Posts