Zico Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Sta se desava sa sudijama u Francuskoj? Otkud ovoliko crvenih kartona?
pantelia Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 (edited) PSG - Marsej bolja utakmica od oba danasnja derbija. Odlican je Marsej, lepo ih je ukomponovao Tudor i dok sam kucao, crveni za Marsej, Neimar se jos kotrlja po terenu Edited October 16, 2022 by pantelia
John Coltrane Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 Llernon Turpan je najbolji FRA sudija godinama u nazad i sudi velike evropske mečeve takodje, ali zašto je ovo direktan crveni?!?!?
borris_ Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 (edited) Vjerovatno je prosudio da je digao previse nogu. Ne znam, ovo je po meni naranzasti (kada bi postojao). Od kada je Kezman dobio onaj direkttni crveni protiv Norvezana, nista me vise ne cudi. Edited October 16, 2022 by borris_
W.F.C. Posted January 1, 2023 Posted January 1, 2023 Icepi gi Lans... Doduse Mesi and Neimar na odmor...
borris_ Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 (edited) Lovren potpisao za Lyon; Novinari su ga napali radi Tompsona i ZDS OL: Dejan Lovren dans l'œil du cyclone après des chants néo-nazis (bfmtv.com) l'équipe: Dejan Lovren arrive à l'OL, les polémiques aussi Le défenseur croate Dejan Lovren s'est distingué pendant la Coupe du monde par des gestes et paroles s'apparentant à du fascisme. Qui plongent aujourd'hui l'Olympique lyonnais, son nouveau club, dans l'embarras. Edited January 6, 2023 by borris_
levi Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 šta radi PSG, u 95 min sa igračem manje svi na protivničkoj polovini i primaju gol iz kontre za izjednačenje jel i oni imaju neke obaveze prema kladionicama?
Baldrick S. Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 Will Still got into coaching via the video game Football Manager. In 10 years, he's risen all the way to manager for top division French club Reims. He's unbeaten in 12 matches — but the team is fined $27K every game because he still doesn't have a pro coaching license. 1
pantelia Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 Gube 2-1, 95-i minut, a oni se dodaju kao Barsa sa Cavijem i Inijestom pri vodjstvu od 3-0 protiv Elcea
John Coltrane Posted February 11, 2023 Posted February 11, 2023 Monako poveo iz svlačionice protiv deserkovanog™ Pariza. Sluti na 3:0 od prošlog marta.
Recommended Posts