Jump to content

Ligue 1

Featured Replies

6 hours ago, borris_ said:

De nadje tu budalu, on realno nije sasvim cist :D

Bye bye St Etienne 

Auxerre se vraca u Ligue 1

• 3 weeks later...

Bordeaux u 3.ligi.

• 1 month later...

Darko Lazovic potpisuje za OM.

• 2 weeks later...

Neymar ume kada hoce, sjajan gol iz slobodnjaka za 2-0.:ziga:

Nejmar ima stomak kao da je u penziji!

• 2 weeks later...

Zainteresovani smo za Ivana Ilica, prvi put cujem za njega. Igra u Veroni, 21 godina, vidim da je odigrao 3 utakmice za reprezentacije.

Zainteresovani smo za Ivana Ilica, prvi put cujem za njega. Igra u Veroni, 21 godina, vidim da je odigrao 3 utakmice za reprezentacije.
Zvezdin klinac, on i brat prodati Sitiju za 5M evra... Kazu dobar klinac

Pariz poveo posle 5sec kod Lila :ph34r:

Naš Folarin Balogun zabio i u trećem nastupu za Reims.

PSG katastrofalno smotan, cim ga ja gledam. Par neverovatnih promasaja na prazan gol.

PSG je pre svega skup zvezda koje niko živ ne može ukrotiti. A kad gube postaju odvratni za gledanje, ovo na kraju se moglo pretvoriti u opštu tuču. Hakimi se veći deo meča ponaša kao pijandura koja vija nekog s kim bi se pobio. Mogu da razumem nervozu- pogodili su 4 puta okvir gola, u jednom napadu i levu i desnu stativu. 

U finišu meča su izgledali kao moja ekipa u balonu zadnjih 5minuta-hodanje kao na korzou i dodavanje ja tebi ti meni.

Ne znam gde je Turpan i što nije on sudio, ali ni sudjenje nije baš bilo na nivou. Badiašile zaslužio čist crveni za start djonom.

Bilo je par bas glupih startova. Oni dobro i mogu da se dogovore oko izvodjaca penala i slobodnjaka, koliko zvezda imaju u timu.:lolol:

Juče Nice-Marseille 0-3, kao Arsenalov trening. :D

Alexis Sanchez dva gola za Marseille, Tavares dao još jedan gol slabijom nogom, na asistenciju Guendouzija, a za Marseille igrao i Kolašinac. Za Niceu igrali Ramsey i Pepe.

Liga bez briga

6C79C044-0963-4CA2-95CE-111DB12A22E0.jpeg

EB315BAD-993D-4A56-A235-CA5F232F632D.jpeg