MiddleClass Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/mesijev-klan-zurka-dan-pred-utakmicu-i-tetosenje-zvezda-kao-samoubistvo/406172 Opet Mesi busi trenera.
John Coltrane Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 Normalan termin nedeljom da se odgleda meč na miru, nešto što bi po prošlogodišnjoj tabeli trebalo da bude derbi kola (Lil bio šampion i OL 4. sa 6 bodova manje iza šampiona) - a pre ovog kola nijedan klub nije ni u prvih 10. Tako i izgleda prvih 35min igre, totalni očaj. Inače mislim da se svake nedelje menja onaj deo tabele od 2. do 6. mesta. Te Lans, te iskoči Ren, sad je Monpelje u dobrom nizu, Nica, OM iskočio,....svi su u 3,4 boda.
levi Posted January 31, 2022 Posted January 31, 2022 Nica izbacila sasvim kompletan PSG iz kupa, a u sledećem kolu im dolazi Marsej. Valjda bude pameti da igraju bez publike
goofs Posted January 31, 2022 Posted January 31, 2022 Lion vratio Ndombelea na pozajmicu sa opcijom kupovine od 65 miliona, lol, ko da iko u Francuskoj ligi van Pariza ima takve pare
John Coltrane Posted February 1, 2022 Posted February 1, 2022 6 hours ago, goofs said: Lion vratio Ndombelea na pozajmicu sa opcijom kupovine od 65 miliona, lol, ko da iko u Francuskoj ligi van Pariza ima takve pare Pa za te pare su ga i prodali u Totte pre dve godine. Možda su ih držali sa strane
John Coltrane Posted February 1, 2022 Posted February 1, 2022 Ja zbog "kalendara" mislio da je to drugi par kupa pošto se prvenstva ne igraju zbog WC Q
John Coltrane Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 Pokesinjo...ima All Star ekipu, a izbacuje ga Nica. Nadam se da će što dalje od OT.
John Coltrane Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 Nant-PSG 2:0 posle 15min. Ja kapiram i dvocifrenu prednost i umor posle Reala, ali ipak je izveo prvi tim i opet se blamira.
levi Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 23 minutes ago, John Coltrane said: Nant-PSG 2:0 posle 15min. Ja kapiram i dvocifrenu prednost i umor posle Reala, ali ipak je izveo prvi tim i opet se blamira. jel Man utd i dalje zainteresovan?
John Coltrane Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 Just now, levi said: jel Man utd i dalje zainteresovan? Nadam se da nije, mislim valjda neko na OT ima oči - al kod nas je sve moguće . Mada sve se više pominje Ten Hag. Evo ga i treći sa penala, nešto kao Pančev i Olmeta po sred gola. Nant ih ubi.
Recommended Posts