Meazza Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 Cuo sam od vise izvora da masa fudbalera piju i puse, ali se to krije. A ovo zvuci kao sodoma i gomora, sta bi sa onim doktorom koji je nesto pisao o dopingu u spanskom sportu (fudbal, kosarka, rukomet)?
levi Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 opet Paja pogođen kad je izvodio korner, puna flaša vode pravo u uvo
John Coltrane Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Stoka. Valjda neće nastaviti dok ne isprazne tribinu.
borris_ Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 On 19.11.2021. at 18:58, Meazza said: Cuo sam od vise izvora da masa fudbalera piju i puse, ali se to krije. A ovo zvuci kao sodoma i gomora, sta bi sa onim doktorom koji je nesto pisao o dopingu u spanskom sportu (fudbal, kosarka, rukomet)? Doktor Ferari
borris_ Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 14 minutes ago, levi said: opet Paja pogođen kad je izvodio korner, puna flaša vode pravo u uvo 11 minutes ago, John Coltrane said: Stoka. Valjda neće nastaviti dok ne isprazne tribinu. Nadam se nece ni nastaviti i da ce zvanican rezultat biti 3-0. Kada idem na stadion dozvoljavaju ti da ineses bocu ali bez cepa. Kao tako ne mozes da je bacis na igrace. Kao da nije tesko sakriti cep negdje drugdje.
W.F.C. Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Bas me cudi, mislio sam da su u Lionu fini, da nisu kao ona juznjacka stoka. Ah ti stereotipi...
mlatko Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Bas me cudi, mislio sam da su u Lionu fini, da nisu kao ona juznjacka stoka. Ah ti stereotipi... Ma ispala mi iz ruke... klizava skrozInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
renne Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 1 hour ago, levi said: opet Paja pogođen kad je izvodio korner, puna flaša vode pravo u uvo ako je plastična onda se ne važi jel tako beše?
kud u maglu Simoviću Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 zar nije to rezervisano za om ili nicu u najgorem slučaju ozbiljna divljina postao fudbal u francuskoj
ArleKino Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Mogla bi gospođa Macron dobiti resor sporta i da uvede adekvatne kazne za najgore, ipak je zapamtila uvođenje giljotine.
levi Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 55 minutes ago, renne said: ako je plastična onda se ne važi jel tako beše? sve se važi, da li je plastična, da li je neko pogođen, da li može da se nastavi utakmica. tamo niko nije pogođen i moglo je da se nastavi, ako i dalje pratim o čemu pričamo
Recommended Posts