borris_ Posted July 1, 2021 Posted July 1, 2021 Vidjecemo sta ce se desiti poslije odmora. Inace sve je dogovoreno sa Ramos-om. Od omrazenog defanzivca bijele kuce, postaje mi najdrazi defanzivac
Lancia Posted July 1, 2021 Posted July 1, 2021 22 minutes ago, borris_ said: Vidjecemo sta ce se desiti poslije odmora. Inace sve je dogovoreno sa Ramos-om. Od omrazenog defanzivca bijele kuce, postaje mi najdrazi defanzivac Dobijate Liverpul u finalu LS. Ramos daje gol u poslednjoj sekundi.
borris_ Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 (edited) Za sada dolaze Ramos, Hakimi, Wijnaldum, Donnarumma. Sledeci je valjda Pogba ili Camavinga. OM se isto tako dosta nakupovao: Gerson, Leonardo Balerdi, Cengiz Ünder et Konrad de la Fuente, Matteo Guendouzi, Pau Lopez. Edited July 5, 2021 by borris_
John Coltrane Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 Anže i Bordo izbačeni u drugu ligu zbog finansija. St Etijenu se smeši ista kazna. Nije ni čudo što je Kamavinga onako jeftin. Ima sve da rasprodaju sem Pariza.
189- Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 nije samo on jeftin. aouar ide za 15-20 miliona, kamara iz om za 10-15. raspada se liga.
John Coltrane Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 Da videh i Doku, što nas je sve oduševio za Belgiju, već vidjen preko. Bunakar Sumare je iz Lila već prešao u Lester za neki 15tak milki. Tek je sudbina Lila, šampiona, tragična. Mala ispravka, Bordo i Anže su uložili žalbu na odluku pa još uvek nisu zvanično u Ligue 2.
levi Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 i ovde prekid zbog navijača, najgori su Francuzi od ozbiljnijih liga što kaže Višković, nedostajalo je ovo za vreme korone
Jean-Luc Picard Posted August 11, 2021 Posted August 11, 2021 (edited) On 8.8.2021. at 22:26, levi said: kako pleše Dimitrije Paye, kao u najboljim danima Definicija termina "mixed emotions" svaki put kad se spomene majstor. Setiš se lepih stvari, srce ti zaigra, a još si ljut na njega ko na bivšu što te ostavila. Video sam na LS da su gubili 2-0 na poluvremenu. Sutradan vidim rezultat 2-3. Odmah sam se setio jedne naše tekme protiv Evertona gde je takođe bilo 2-0 poluvreme i koju smo njegovom magijom dobili 3-2. Onda posle vidim da je isto tako izdominirao i na ovoj utakmici. Edited August 11, 2021 by Jean-Luc Picard
189- Posted August 14, 2021 Posted August 14, 2021 mislis trener im nastavlja gde je stao prosle godine 1
levi Posted August 14, 2021 Posted August 14, 2021 izgleda da se nisu baš lepo rastali, koliko se raduje petom golu
Recommended Posts