Jumanji Posted May 18, 2020 Posted May 18, 2020 Jaoo što se šepiri i udvara joj se [emoji7] ali nešto ne deluje impresionirana [emoji4]
beta Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 sinoć sam ponovo čula male sove ušare kamo lepe sreće da ih je više a manje onih odratnih vrana i gačkova.
đorđe geprat Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 (edited) valjda je za ovde: tokom košenja trave naišao sam na ptiče, mladunče. obzirom da gnezdo nije bilo tu blizu, pretpostavio sam da je neuspešno pokušalo da poleti. imam gnezdo pod strheom i par crvenperki u njemu. imaju mladunce. uzeo sam ptiče i ubacio ga u gnezdo. valjda sam dobro postupio. nedavno sam naišao na još manje ptiče. uneli smo ga u kuću, hranili ga parčićima gliste. nije preživelo jutro. nemam pojma kako i čime treba hraniti te malecke. gledam ove crvenperke kako donose crviće, skakavce,hvataju leptire u letu. neko mi reče da ta hrana postaje svarljiva nečim što roditelji luče i da zato nije bilo šanse za ono ptiče. rečeno mi je i da ti crvići umočeni u jogurt budu svarljiviji. ko zna nešto o tome svemu. za slučaj da opet naletim na nešto malo. imam nekoliko gnezda u krošnjama. PS: taj par crvenperki je pre nekoliko godina izlegao i othranio kukavicu. posle sam na to gnezdo ugradio ploču sa odgovarajućom za crvenperke rupom. Edited June 27, 2020 by djordje geprat
Malkmus Posted July 11, 2020 Posted July 11, 2020 Koliko je ovo simpatično. Bilo bi simpatičnije bez imena kompanija, al ajd sad kad mora. Quote http://rs.n1info.com/Lifestyle/a618090/Prvi-azil-za-pcele-otvoren-u-Beogradu.html Prvi azil za pčele otvoren u Beogradu U beogradskoj park-šumi Košutnjak je otvoren prvi, ogledni, azil za pčele gde su one donete iz razrojenih rojeva. Zahvaljujući donaciji kompanije Delez Srbija i podršci njenih kupaca koji su učestvovali u projektu "Pčelice stvaralice", u oglednom pčelinjaku "Košutnjak" napravljen je jedinstven smeštaj za pomoć pčelama. Zahvaljujući tome će biti spaseno više od 500.000 pčela u Beogradu, navedela je ta kompanija u saopštenju. Prvi azil za pčele izgrađen je u saradnji s Beogradskim udruženjem pčelara čiji predsednik Stanko Rajić je kazao da to udruženje prima veliki broj poziva da sklone razrojene pčele s njihovih neprirodnih staništa, te sada, zahvaljujući partnerskoj saradnji s kompanijom Delez Srbija, mogu da ih "odmah smeste u njihov nov dom". On je istakao do je otvaranje azila pobeda pčelarstva i korak više za očuvanje biodiverziteta. Kroz program lojalnosti "Pčelice stvaralice", koji je realizovan u prodavnicama "Maxi", "Tempo" i "Shop and Go", kompanija Delez Srbija je dala milion dinara za tu namenu. Rukovodilac marketing sektora kompanije Delez Srbija Filipos Nanopulos je rekao da je taj projekat koji za cilj ima zaštitu pčela i očuvanje prirode, naišao na pozitivne reakcije kupaca "uz čiju podršku smo pomogli otvaranje prvog azila za pčele". "Činjenica je da je naša trpeza bogata voćem i povrćem upravo zahvaljujući pčelama i baš zato je izgradnja azila na Košutnjaku naš doprinos lepšem i zdravijem ekosistemu", istakao je on. 1
Frank Pembleton Posted July 11, 2020 Posted July 11, 2020 Koliko je ovo simpatično. [emoji4] Bilo bi simpatičnije bez imena kompanija, al ajd sad kad mora. http://rs.n1info.com/Lifestyle/a618090/Prvi-azil-za-pcele-otvoren-u-Beogradu.html Prvi azil za pčele otvoren u Beogradu U beogradskoj park-šumi Košutnjak je otvoren prvi, ogledni, azil za pčele gde su one donete iz razrojenih rojeva. Zahvaljujući donaciji kompanije Delez Srbija i podršci njenih kupaca koji su učestvovali u projektu "Pčelice stvaralice", u oglednom pčelinjaku "Košutnjak" napravljen je jedinstven smeštaj za pomoć pčelama. Zahvaljujući tome će biti spaseno više od 500.000 pčela u Beogradu, navedela je ta kompanija u saopštenju. Prvi azil za pčele izgrađen je u saradnji s Beogradskim udruženjem pčelara čiji predsednik Stanko Rajić je kazao da to udruženje prima veliki broj poziva da sklone razrojene pčele s njihovih neprirodnih staništa, te sada, zahvaljujući partnerskoj saradnji s kompanijom Delez Srbija, mogu da ih "odmah smeste u njihov nov dom". On je istakao do je otvaranje azila pobeda pčelarstva i korak više za očuvanje biodiverziteta. Kroz program lojalnosti "Pčelice stvaralice", koji je realizovan u prodavnicama "Maxi", "Tempo" i "Shop and Go", kompanija Delez Srbija je dala milion dinara za tu namenu. Rukovodilac marketing sektora kompanije Delez Srbija Filipos Nanopulos je rekao da je taj projekat koji za cilj ima zaštitu pčela i očuvanje prirode, naišao na pozitivne reakcije kupaca "uz čiju podršku smo pomogli otvaranje prvog azila za pčele". "Činjenica je da je naša trpeza bogata voćem i povrćem upravo zahvaljujući pčelama i baš zato je izgradnja azila na Košutnjaku naš doprinos lepšem i zdravijem ekosistemu", istakao je on. Znači obesio bih nekog iz marketinga ovih firmi majke mi! Mislim, jasno je da su ovo plaćeni tekstovi... Nigde slike košnica!Stvarno čeovek da pomisli da to ne postojiAjd ovde kao ima...https://www.danas.rs/beograd/otvoren-prvi-azil-za-pcele-u-beogradu/ .... Shiit has hit the fan!
čekmeže Posted August 16, 2020 Posted August 16, 2020 Meni to tuga, medved jede puter od kikirikija iz ruke. Jednom će tako nekog povrediti pa će ga odstreliti jer eto, agresivan medved.
renne Posted August 16, 2020 Posted August 16, 2020 to sam ja pomislio, to jest nešto slično da su mučeni naučili da ne smeju da budu agresivni da ne bi završili kao njihovi rođaci
I*m with the pilots Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 (edited) Ne znam na kojoj temi da pitam, imam skoro celu tubu od 15g od Bajerove Betafuse kreme za zivotinje, koju smo po veterinarevoj preporuci koristili za Minine rane, a koja istice u aprilu iduce godine. Da li bi nekom mozda bila potrebna? Pisite mi pp u tom slucaju, za dva dana idem za Beograd. Betafuse 1 mg/g + 5 mg/g Gel für Hunde Betamethason (als Betamethasonvalerat) Fusidinsäure (als Fusidinsäure-Hemihydrat) https://medikamio.com/de-at/medikamente/betafuse-1-mgg-5-mgg-gel-fur-hunde/pil Edited September 13, 2020 by I*m with the pilots
Jumanji Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Awwww kakav par, kako spavaju samo [emoji7][emoji7] Njihov IG profilhttps://instagram.com/henrythecoloradodog?igshid=msdj5c0xn14f
Malkmus Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 Gej pingvinski par u holandskom zoo vrtu ukrao gnezdo sa jajima lezbo pingvin paru! https://www.dutchnews.nl/news/2020/10/a-zoo-soap-opera-gay-penguins-steal-nest-with-eggs-from-lesbian-couple/ 1
Recommended Posts