precog Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 ako ima besnilo, kazu da zna da bude pitoma i da oce da se druzi. sto?
Haralampije Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 ako ima besnilo, kazu da zna da bude pitoma i da oce da se druzi. sto? neznalico,kakvo druzenje
precog Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 neznalico,kakvo druzenjeSto, mislis da besne lisice treba diskriminisati? Razmisli o covecnosti takvog postupka.
Haralampije Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Sto, mislis da besne lisice treba diskriminisati? Razmisli o covecnosti takvog postupka. ma ne,samo nema tu druzenja,oce da ujedu uvek
precog Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Ono ujedu bas u 3 od 4 slucaja ili je vise 4 od 7 slucajeva druzenja?
Malkmus Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 (edited) Ona jučeašnja vest da će početi da proizvode meso bez ubijanja životinja (klik) me setila ovog klipa. Edited March 16, 2016 by Malkmus
hoffnung Posted July 11, 2016 Author Posted July 11, 2016 pre neki dan sam nasao malu vetrusku u kraju, i bila je okruzena mackama. bili su jos neki ljudi [oni su mi dali br. tel. od udruzenja za zastitu divljih ptica grabljivica] okupljeni oko iste. ja sam je pokupio i odneo na gajbu. da je ostala, macke bi je skenjale 100%. zvao sam ovo udruzenje i oni su me pitali da li da je donesem kod njih, ali mi je to bio bedak, buduci da sam citao na net-u da se sto pre vrate u okruzenje odakle ih je covek uzeo, u slucajevima kada im je potrebna pomoc. moja ideja je [nije mi prvi put da "spasavam" vetrusku] bila da ostane par dana kod mene, da je hranim [jela je sirovo mleveno junece meso] i oslobodim straha/stresa, drzim na grani/ruci i pustam je da leti sa jednog na drugo mesto po sobi. izvodim je napolje na grani [one su vrlo opustene kada je grana, ruka njihov oslonac na kojem mogu da stoje.] gde sam je nasao, i tako svaki dan dok ne poleti. vec drugi dan je odletela kada smo sisli. popela se prvo na vrtic, i posle na zgradu, gde sam je zapravo i nasao. :)
Hippie Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 ladno sam prvo pomislila The Shimmer, Annihilation... pa tek posle vidla "Rio de Janeiro, Brasil"
Recommended Posts