ToniAdams Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 ma imas i kobce i sokolove i orlove belorepane na ratnom ostrvu.
čekmeže Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Kad ih Sonik Jut nije proterao. Ovde je bilo dobro/novo što ne dižeš glavu u nebo nego je ptica u visini očiju, povremeno vrlo blizu plus kao da voli publiku pa za nas igra na nebu. Prilično je vetrovito i ona koristi vetar pa malo jedri, onda se zaleti, pa promene smera, propadanje, sve pri velikoj brzini.
Frank Pembleton Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Ja juče gledam jato lastavica u vratolomijama, samo što se ne prevalim preko terase.Priiiruuuda! Poslato sa WC šolje by BVK
Aće Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 ovo prodaje vidjena radnja u svbiji pet centar. proizvodjac neki zemara iz mm luga npr.
belch Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 gugl translejt, najveći neprijatelj prevodioca i korisnika prevoda
Aće Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 (edited) zahvaljujemo Vam se na e - mailu. Navedeni proizvod je povučen iz prodaje i vraćen uvozniku tj. zastupniku navedene linije proizvoda. Proizvodi se neće prodavati do daljenjeg tj. sve dok ne bude adekvatno deklarisan. Srdačan pozdrav, Vaš Pet centar ovakav postupak je u rangu sedmice na lotou kod nas. plus za pet centar. Edited September 23, 2014 by Aće
Hippie Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 ako niste znali, ovo nisu štrunfovske kuchice ni na nebu ni na zemlji, ovo su indijski orasi.. i tako rado bi ih gajila na mojoj terasi
Hippie Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 pticja vest dana; snowy sove opet svrachaju i do mog sela jos samo da smislim kako da ubedim jednu vaku da budemo malko drugari...
renne Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Možda je do rakije, ali meni krenuše suze http://youtu.be/f31m5-5-xUY
Have_Fun Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 http://www.boredpanda.com/underwater-photography-jellyfish-alexander-semenov/Amazing!!!Fenomenalne fotke!evo nekih, checkirajte link
Recommended Posts