May 2, 20213 yr Nedeljama vec stavljam na balkon razne nuts za gavrane.. I uzmu. Juce ga prvi put vidim, dear God, bas je veliki. Sinoc sam mu ostavila suvo grozdje, banane, nuts razni i ivanove granule (citala da vole to da jedu).... Jutros pogledam, sve pojeo osim banana i grozdjica ... Mora da je muzjak I kolibri ko na traci... Piju non-stop. Mnogo su smesni, potuku se cesto, sad se vise ne boje nas iako pravo gledaju u dnevnu sobu Edited May 2, 20213 yr by mustang
June 10, 20213 yr Probudio se covek ujutru, a u stanu na V spratu patka i 9 pacica [emoji3] Spasili ih i preneli u Dunav
June 10, 20213 yr Vratili ih u Dunav! A možda im se tamo toliko nije svidjalo da su pobegle na peti sprat.
June 10, 20213 yr Ma ne [emoji2] mali su pacici, a kazu da se one izlegnu uvek na visini, tako da su sigurno bile negde iznad njegovog stana i kad doslo vreme sile, usetale u sobu, otvoren balkonac, overile stan ... [emoji3]
August 13, 20213 yr Meet Astra & Zeneca Astra (female) and Zeneca (male) are the first kids of the season. COVID kids Astra and Zeneca get birthing season underway at Victorian goat farm
September 6, 20213 yr Onaj osećaj kad ljubimcu kažeš konju jedan i ne pogrešiš (mnogo)Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
September 10, 20213 yr Linkovao klip, ali nije radio zvuk, pa sam obrisao. Edited September 10, 20213 yr by Malkmus
September 15, 20213 yr On 6.9.2021. at 8:08, mlatko said: Onaj osećaj kad ljubimcu kažeš konju jedan i ne pogrešiš (mnogo) Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Peabody nije vise medju nama. Jetra. :(( https://vm.tiktok.com/ZMRxuxY9T/ Edited September 15, 20213 yr by mustang